eMAG deschide un nou showroom în Titan, București

Este al doilea showroom din București; vor fi peste 1.500 de produse expuse și peste 10.000 de produse în stoc

Scris de | 23 martie, 2017
eMAG deschide un nou showroom în Titan, București

eMAG își continuă dezvoltarea și în offline și deschide al doilea showroom din București, în cadrul Galeriilor Titan, de pe strada Liviu Rebreanu nr. 6A din sectorul 3. Noul showroom este primul pe care eMAG îl deschide în acest an, iar extinderea va continua și în țară.Cu ocazia deschiderii noului showroom, 70 de oameni au fost angajați de eMAG pentru a asigura clienților o experiență de shoppping cât mai plăcută. Peste 1.500 de produse și accesorii din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech vor fi expuse.În mod special, noul loc le oferă pasionaților de jocuri un spațiu de gaming dedicat, unde vor putea testa cele mai noi titluri și în care vor fi organizate competiții. 

„Am ales să deschidem un nou showroom în cel mai populat sector al Bucureștiului pentru a veni mai aproape de clienți cu o experiență foarte bună de shopping, care îi va convinge chiar și pe cei care nu au mai comandat până acum să facă primul pas în comerțul online. Estimăm că peste 150.000 de comenzi vor fi livrate anual aici. În plus, ne așteptăm ca, în cel mult doi ani, acest showroom să depășească vânzările celui din Crângași și să devină cel mai mare din acest punct de vedere”, a declarat Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Clienții care vor plasa în showroom-ul din Titan comenzi de cel puțin 2.000 de lei, în perioada 23 – 31 martie 2017, vor beneficia de oferta de 24 de rate fără dobândă, prin eCREDIT.

ROG Zephyrus G14

Etichete:

Sursa: eMAG deschide al doilea showroom din București în Titan