Moto G6, G6 Plus și G6 Play, disponibile comercial, iată prețurile

Noile modele dispun de procesoare Qualcomm Snapdragon, rulează Android 8.0 Oreo și oferă Moto Experiences, funcții care deblochează oportunități din universul AI (inteligență artificială).

Scris de | 5 iunie, 2018
Moto G6, G6 Plus și G6 Play, disponibile comercial, iată prețurile

Noul moto g6 plus este ideal din toate punctele de vedere. Cu un ecran de 5.9″ și raport de aspect 18:9, moto g6 plus este subțire și ergonomic, iar tehnologia Full HD+ Max Vision oferă culori intense și permite vizualizarea celor mai mici detalii. Software-ul de imagine avansat contribuie la realizarea celor mai creative fotografii, și tehnologia Dual Autofocus Pixel permite focalizarea instantă a subiectului fotografiat.

Pozele minunate reprezintă doar începutul a ceea ce pot face camerele duale. Realizarea de poze reușite chiar și în condiții de luminozitate scăzută este mult mai ușoară, datorită aperturii f/1.7 și dimensiunii pixelului de 1.4um. Mai mult, pe lângă captarea acelor momente speciale, sistemul de cameră inteligentă permite și scanarea textelor, precum și detectarea diverselor obiecte sau a obiectivelor turistice.

moto g6: Proiectat să impresioneze. Construit să creeze.

Moto g6 este conceput pentru a impresiona. Ecranul de 5.7″ Full HD+ Max Vision oferă culori intense și surprinde chiar și cele mai mici detalii, iar spatele realizat din sticlă 3D creează o formă superbă și un aspect care se remarcă în fața altor smartphone-uri premium.

Software-ul de imagine avansat se traduce prin portrete la calitate de studio, imagini alb-negru artistice și filtre faciale amuzante care sunt aduse la viață prin camerele duale principale de 5MP și 12MP. Și asta nu e tot: dispozitivul include un cititor de amprente multifuncțional, ce asigură pe lângă funcția de blocare și deblocare instant și posibilitatea de autorizare a plăților de pe mobil.

Datorită acumulatorului de 3000 mAh, dispozitivul oferă o autonomie pentru întreaga zi, iar încărcarea rapidă cu ajutorul alimentatorului TurboPower de 15W, inclus în pachet, asigură câteva ore de funcționare în doar câteva minute de încărcare. Puternicul procesor de 1.8 GHz octa-core oferă viteza necesară pentru accesarea pozelor, aplicațiilor și ale oricăror alte date fără întârzieri sau sacadări.

moto g6 play: Utilizare intensivă. Autonomie extinsă.

Moto g6 play dispune de un acumulator puternic de 4000 mAh, care rezistă întreaga zi1 și poate oferi autonomie de până la 36 de ore cu o singură încărcare, astfel încât utilizatorul poate sta liniștit chiar și când este în mișcare. Iar puternicul procesor de 1.4 GHz oferă viteza necesară pentru accesarea pozelor și a aplicațiilor fără întârzieri.

Datorită ecranului de 5.7” Max Vision HD+ cu raport de aspect 18:9, moto g6 play este un telefon subțire și ușor de ținut în mână. Camera de 13 MP cu autofocalizare și detecție de fază (PDAF) permite surprinderea tuturor momentelor importante și focalizarea rapidă care contribuie la obținerea celor mai clare imagini.

Selfie-urile reușite sunt acum mai ușor de realizat cu ajutorul camerei frontale de 8 MP ce oferă rezultate bune chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Iar puternicul procesor de 1.4 GHz octa-core oferă viteza necesară pentru orice sarcină. Mai mult, telefonul și toate datele din acesta sunt în siguranță în permanență datorită cititorului de amprente2 amplasat pe spatele telefonului moto g6 play.

Disponibilitate și prețuri

Toate trei telefoane sunt disponibile în culoarea dark indigo. Astfel, moto g6 plus se află la vânzare la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 1.399 lei, TVA inclus. Moto g6 aree un preț recomandat de 1.099 lei, cu TVA inclus, iar Moto g6 play va fi disponibil începând cu data de 7 iunie 2018 la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 899 lei, TVA inclus.

 

Etichete: , , ,