Galaxy A7, primul smartphone cu cameră triplă de la Samsung

Scris de | 21 septembrie, 2018
Galaxy A7, primul smartphone cu cameră triplă de la Samsung

Sud coreeni de la Samsung au anunțat lansarea celui mai nou model în seria Galaxy A. Samsung Galaxy A7 2018 vine cu o construcție din sticlă și cameră triplă în partea din spate.

„Samsung se angajează să ofere inovații semnificative tuturor utilizatorilor din întreaga familie Galaxy, indiferent de cine sunt sau unde se află în lume. Așadar, suntem încântați să aducem noi caracteristici inovatoare seriei A cu Galaxy A7, un dispozitiv practic, dar puternic, care este construit pentru a vă ajuta să vă faceți viața de zi cu zi atât convenabilă, cât și extraordinară„, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications de la Samsung Electronics.

Galaxy A7 2018 vine cu un display Super Amoled de 6 inchi cu aspect ratio 18.5:9, rezoluție 2220 x 1080 pixeli, un processor octa-core Cortex-A53 tactat la 2.2 GHz, 4 sau 6 GB de memorie RAM și 64/128 de GB spațiu intern de stocare, cu posibilitatea de a extinde memoria cu ajutorul unui card microSD până la 512 GB. Bateria are o capacitate de 3.300 mAh, suportă conectivitate Cat.6 cu download de până la 300 Mbps și rulează Android 8.0 Oreo.

Cea mai mare noutate pe care o introduce noul smartphone midrange de la Samsung este camera cu senzor triplu. Avem o cameră formată dintr-un senzor de 24 de megapixeli cu diafragmă f/1.7, un senzor ultrawide (120 grade) de 8 megapixeli cu diafragmă f/2.4 și un senzor pentru câmpul de profunzime de 5 megapixeli cu diafragmă f/2.2. Camera frontală are un senzor de 24 megapixeli, diafragmă f/2.0.

Designul este unul consacrat de Samsung pe smartphone-urile high-end și mid-range, cu ramă metalică și sticlă pe spate. Ecranul este unul Infinity Display, cu aspect ratio de 18.5:9, iar sunetul poartă acum semnătura Dolby Atmos. O altă noutate în gama Galaxy A o reprezintă mutarea senzorului de amprentă pe lateral, similar cu ceea ce am mai întâlnit la modelele J4 și J6 Plus. Este disponibil în multiple culori: negru, auriu, albastru și roz.

 Samsung Galaxy A7 2018 va fi disponibil în România începând cu prima săptămână a lunii octombrie.

Etichete: , ,