Aplicația Sygic Travel este disponibilă acum și pe Apple Watch

Pe lângă iPhone și Apple Watch, Sygic Travel este compatibilă și cu dispozitivele iPad. Până la sfârșitul anului 2018 va fi lansată aplicația și pe Apple TV.

Scris de | 9 octombrie, 2018
Aplicația Sygic Travel este disponibilă acum și pe Apple Watch

Sygic a lansat o actualizare a aplicației sale, Sygic Travel, care permite utilizatorului să o acceseze și de pe Apple Watch.  Astfel, aveți acum posibilitatea de a utiliza smartwatch-ul în călătoriile dumneavoastră pentru a vedea mult mai ușor itinerariul zilei respective, pentru a explora locații interesante din apropiere sau pentru a accesa lista cu obiectivele și spațiile preferate.

După descărcarea aplicației Sygic Travel din App Store, aceasta este instalată automat pe Apple Watch cu setările prestabilite, fiind disponibilă chiar și pe actualul Apple Watch Series 4. Ulterior, călătoriile planificate se vor sincroniza în timp real pe toate dispozitivele. “Puteți accesa acum cu ușurință itinerariile zilnice, listele cu locațiile preferate, precum și spațiile din jur care v-ar putea fi de folos, ca de exemplu restaurante sau stații destinate mijloacelor de transport public. În plus, aveți posibilitatea de a vedea detaliile diferitelor obiective precum imagini, descrieri sau orele de funcționare. Cu ajutorul unei hărți aflată în mod de previzualizare veți afla mai multe despre coordonatele locației și astfel puteți ajunge acolo prin începerea navigației în Apple Maps,” explică Lukáš Nevosád.

Sygic Travel este disponibilă și pentru fanii Android, în magazinul Play.

Etichete: