ASUS anunță ZenBook Pro Duo

Este primul laptop din lume cu ScreenPad Plus.

Scris de | 30 mai, 2019
ASUS anunță ZenBook Pro Duo

ASUS a anunțat ZenBook Pro Duo (UX581), laptopul ce beneficiază de noul ASUS ScreenPad Plus – un touchscreen secundar cu diagonala de 14″ ce extinde și îmbunătățește capacitățile interactive oferite de originalul ASUS ScreenPad.ScreenPad Plus oferă posibilități de creație nelimitate pentru creatorii de conținut, permițând îmbunătățirea fluxurilor de producție și multitasking-ul facil. Acesta este integrat perfect cu ecranul principal, iar software-ul ScreenXpert integrat include o largă selecție de aplicații utile, instrumente și utilitare ce le permit utilizatorilor să se bucure de eficiența ScreenPad Plus. Performanța extremă este furnizată de procesoarele Intel Core din generația a 9-a, combinate cu până la 32GB memorie RAM și grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, cu stocare ultra-rapidă oferită de SSD-urile PCIe 3.0 x4 de până la 1TB.

ZenBook Pro Duo dispune de un ecran OLED 4K UHD (3840 x 2160) pentru efecte vizuale ce-ți taie respirația și un touchpad cu funcție duală. Ecranul ASUS NanoEdge are o ramă foarte îngustă pe cele patru laturi pentru efecte vizuale captivante și o formă compactă. Noua culoare Celestial Blue îi conferă notebook-ului ZenBook Pro Duo o notă sofisticată, atemporală. Acesta este decorat cu o versiune unică, asimetrică, a finisajului metalic inspirat de filosofia Zen: un detaliu de design intrigant care îi conferă lui ZenBook Pro Duo o identitate inconfundabilă. Varianta de 14″, ZenBook Duo (UX481) dispune de un ecran NanoEdge FHD cu ramă foarte îngustă pe cele patru laturi și un ScreenPad Plus FHD. Aceasta are la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 și grafică GeForce MX250.

Prețuri și disponibilitate
Noile modele vor fi disponibile la sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2019. Prețurile vor porni de la 12.000 de lei (taxe incluse) în cazul lui UX581, respectiv de la 5.500 de lei (taxe incluse) pentru UX481.

Etichete: ,