eMAG a expediat în cinci zile 73% dintre comenzile de Black Friday

• 113.000 de comenzi s-au livrat sâmbătă și duminică.Comenzile de Black Friday se vor livra până pe 28 noiembrie.

Scris de | 19 noiembrie, 2019
eMAG a expediat în cinci zile 73% dintre comenzile de Black Friday

În primele cinci zile de la startul Black Friday pe eMAG, 73% dintre comenzile plasate în ziua cu cele mai multe reduceri din an au fost expediate, iar 62% dintre acestea au ajuns deja la clienți.

„În primele 48 de ore, 265 de tiruri cu produse au plecat din depozitul eMAG către hub-urile curierilor. Având în vedere planificarea făcută cu firmele de curierat și Poșta Română, livrările s-au efectuat foarte bine anul acesta. Este, probabil, cea mai mare schimbare față de edițiile anterioare ale Black Friday. Suntem încrezători că ne vom îndeplini promisiunea de a livra până pe 28 noiembrie. Astfel, crește încrederea în comerțul online, salvezi timp și bani comandând online”, a spus Alexandru Niculescu, director de operațiuni eMAG.Prima comandă, livrată chiar în ziua de Black Friday, înainte de ora 14:00

Primele trei comenzi au fost plasate din Sibiu, București și Iernut. Cea mai complexă comandă a fost compusă din produse din 31 de categorii diferite. În ceea ce privește metodele de livrare alese, surpriza au reprezentat-o lockerele easybox, care au ajuns la o adopție de 16% în doar un an de la lansare.  Comanda ridicată cel mai repede din lockerele easybox a petrecut doar 22 de minute în sertarele punctului de pick-up. Până în acest moment, peste 30% din comenzile livrate în easybox au fost ridicate în primele două ore de la încărcare. Comanda livrată cel mai repede a fost plasată în primele minute de la start și a ajuns la destinatar, prin curier, în București, sectorul 2, la ora 13:41.

Etichete: ,