HTC Vive intră la ofertă, află de unde-l poți cumpăra

Fiecare sistem HTC Vive Cosmos si HTC Vive PRO achiziționat în perioada promoției, va fi însoțit de 12 luni de VIVEPORT Infinity gratuit, utilizatorii având astfel acces nelimitat la sute de aplicații VR și jocuri foarte bine cotate.

Scris de | 28 noiembrie, 2019
HTC Vive intră la ofertă, află de unde-l poți cumpăra

Cu ocazia campaniilor de reduceri internaționale de Black Friday și Cyber Monday, dispozitivele și accesoriile HTC Vive au reduceri cuprinse între 50 euro și 200 euro. Astfel, cel mai nou membru VR al familiei Vive, HTC Vive Cosmos poate fi achiziționat de mâine cu un discount de 100 euro, începând de la prețul de 729 euro. Un alt dispozitiv VR premium pe care românii îl pot achiziționa la un preț promoțional este și HTC Vive PRO. Astfel, produsul poate fi cumpărat începând de la prețul de 1199 euro, cu 200 euro mai puțin decât prețul uzual de achiziție.

Printre produsele aflate în campania promoțională se numără și adaptoarele wireless pentru Vive Cosmos și Vive Pro, care beneficiază fiecare de un discount de 50 euro.

Promoția este valabilă în perioada 29 noiembrie – 02 decembrie 2019, atât pe site-ul www.vive.com cât și în oferta magazinelor Altex, Emag, PC Garage și F64.

Etichete: ,