Sony Xperia 1 II, tare la fotografie

Sony a prezentat azi telefoanele Xperia 1 II și Xperia 10 II și a anunțat modelul Xperia Pro.

Scris de | 24 februarie, 2020
Sony Xperia 1 II, tare la fotografie

Sony Xperia 1 II vine cu un ansamblu principal de trei camere, fiind proiectat să ofere performanță, pentru a-i ajuta pe utilizatori să creeze conținut și să se bucure de el fără efort, prin încorporarea de tehnologii de top din portofoliul Sony, precum:

– fotografiere în rafală la 20 de cadre pe secundă, într-un sistem cu 60 de calcule AF/AE pe secundă, inspirat de camerele Sony Alpha cu lentile interschimbabile

– creator mode și funcția de înregistrare cinematică Cinematography Pro, oferită de CineAlta, soluție profesională Sony dedicată diviziei de business

procesor de tip X1 dedicat sectorului mobile, realizat pe baza tehnologiei care se regăsește pe gama de televizoare BRAVIA

Imortalizarea momentului decisiv și fotografiere la viteze ridicate

Noul sistem cu trei camere foto, dotat cu tehnologia de top AF Sony Alpha, oferă tehnologii foto avansate, datorită opticii ZEISS, calibrată special pentru Xperia 1 II, iar coating-ul ZEISS T contribuie la realizarea unor imagini rafinate și contrastante, reducând reflexiile. Folosind tehnologia lentilelor interschimbabile dezvoltată de Alpha, Xperia 1 II oferă fotografiere AF continuă cu 60 de calcule de tracking AF/AE3 pe secundă. Astfel, modelul oferă tracking continuu AF/AE pentru fotografiere rapidă la maximum 20 de cadre pe secundă, extrem de util mai ales în fotografierea de mare precizie a subiecților aflați în mișcare și în imortalizarea momentelor decisive. Mai mult, funcția Real-time Eye AF, care stabilizează focalizarea pe ochii subiectului și ajută la realizare de portrete uimitoare, este acum disponibilă și pentru oameni, și pentru animale. 

Focalizarea rapidă a noului Xperia 1 II este eficientă și în condiții de luminozitate scăzută, fiind capabilă să ofere imagini de calitate în contexte dificile, datorită celor patru tehnologii care funcționează în tandem: senzorul Dual photo diode, un sistem de autofocus care acoperă aproximativ 70% din senzor , senzorul 3D iToF și un nou senzor pentru mobil Exmor RS 1/1.7”, cu o sensibilitate de 1,5 ori mai mare decât cel din generația anterioară, oferind un tracking AF mai rapid și mai precis la fotografierea în condiții de luminozitate scăzută.

Sistemul cu trei camere foto oferă o versatilitate uimitoare, datorită lentilelor cu trei distanțe focale diferite: 16mm/24mm/70mm. Noua tehnologie Alpha Photography Pro aduce o interfață dedicată utilizatorului aliniată cu cea obișnuită pentru fotografii Alpha, asigurând control manual pentru setarea ISO, a vitezei de fotografiere și a multor altor opțiuni.

Funcția Imaging Edge pentru Mobile conectează Xperia 1 II și camerele Sony Alpha – permițându-le utilizatorilor să folosească telefonul ca pe o telecomandă, să controleze compoziția, modul de focalizare și sensibilitatea ISO, dar și alte setări. Această funcție le permite utilizatorilor și transferarea fotografiilor realizate cu ajutorul camerelor Alpha direct pe Xperia 1 II, pentru analizarea culorilor și nuanțelor cu acuratețe profesională.

Modul Cinematography Pro, inspirat de CineAlta, suportă fotografierea cinematică12 HDR high frame pe 10 biți, la 120 de cadre pe secundă și calitate 2K, înregistrarea cinematică 21:9 4K HDR la 24/25/30/60fps, îmbunătățind experiența cinematografică de fotografiere.

Mai multe despre modele prezentate azi de Sony, citești aici.

Etichete: ,