OPPO Reno 3 Pro 5G, în precomandă la Vodafone

Vodafone și OPPO au anunțat recent un parteneriat pentru comercializarea unei game extinse de produse OPPO în țările europene în care operează Vodafone.

Scris de | 25 mai, 2020
OPPO Reno 3 Pro 5G, în precomandă la Vodafone

Vodafone a dat drumul precomenzilor pentru OPPO Reno 3 Pro 5G. Clienții care înregistrează o precomandă între 22 mai și 5 iunie vor primi cadou un set de căști wireless OPPO Enco W31.

OPPO Reno 3 Pro 5G reunește într-o carcasă subțire, de doar 7.7 mm, un design elegant și performațe de top. Dispozitivul este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 765, un acumulator de 4025 mAh cu tehnologie fast charge VOOC 4.0. Încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2% la 50% în doar 20 de minute, iar de la 0% la 100% și în doar 56 de minute. Telefonul dispune de 12GB RAM și de o capacitate de stocare de până la 256GB.

Pe partea de fotografie, Reno3 Pro 5G moștenește o parte dintre inovațiile aduse de seria Reno2 dar are și cel mai nou mod de stabilizare video, Ultra Steady 2.0 care îmbină Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) și Stabilizare Electrică a Imaginii (EIS). Fotografiile și video-urile cu cadre fluide sunt obținute prin îmbinarea informațiilor de la mai mulți senzori, împreună cu o analiză inteligentă a scenariilor surprinse. În același timp, Reno3 Pro 5G are și un mod de stabilizare Wide-Angle pentru a obține imagini cu o perspectivă mult mai largă. Totodată, surprinde imagini clare și stabile indiferent de condițiile de luminozitate. Smartphone-ul oferă multiple opțiuni de generare de conținut, respectiv video-uri cu efect bokeh, un zoom foarte natural, mod AI Beauty și editare inteligentă cu ajutorul aplicației integrate SoLoop.

Clienții pot înregistra o precomandă pentru OPPO Reno 3 Pro 5G până pe 5 iunie. Smartphone-ul este disponibil cu un pachet recomandat cu 70 de euro avans împreună cu abonamentul Red Infinity 25 și rată de 25 de euro.

 

Etichete: , ,