Xperia 1 II, disponibil la precomandă

Noul smartphone are un sistem cu trei camere foto ce beneficiază de tehnologia de top Sony Alpha și optică ZEISS calibrată special pentru Xperia.

Scris de | 2 iunie, 2020
Xperia 1 II, disponibil la precomandă

Xperia 1 II este disponibil la precomandă începând cu 1 iunie, în variantele de culoare în negru și violet. Pentru precomenzile plasate începând cu 1 iunie 2020 clienții vor putea beneficia de oferta exclusivă care aduce căștile wireless cu tehnologia noise cancelling WF-1000XM3, într-un pachet special cu Xperia 1 II. De asemenea, cei care se abonează la serviciul de streaming TIDAL primesc gratuit trei luni de TIDAL Hi-Fi odată cu achiziția telefonului Xperia 1 II, inclusiv experiența 360 Reality Audio.Smartphone-ul  dispune de un display în format 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED cu o diagonală de 6,5 inchi, ce oferă o experiență cinematică în timpul vizionării filmelor și gameplay fără limite. La interior, găsim procesorul Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform și sistemului Snapdragon X55 5G Modem-RF ce le permit utilizatorilor să se joace, să surprindă momentele importante, să facă transmisiuni live și să se conecteze într-un mod în care nu credeau până acum că ar fi posibil, cu viteze 5G multi-gigabit și o performanță îmbunătățită, cu o unitate grafică și o unitate centrală de procesare cu 25% mai rapidă decât cea a generației anterioare. În plus, cu o rezistență la umezeală, certificată IP65/68, Corning Gorilla Glass 6 și o baterie mare cu capacitate de 4000 mAh compatibilă cu încărcarea rapidă , dar și cu încărcarea wireless, utilizatorii pot să facă față unei zile aglomerate și să-și păstreze creativitatea, indiferent de locul în care se află. 

Tare la fotografie

Xperia 1 II are cea mai bună cameră pentru entuziaștii fotografiei, ajutându-i să facă fotografii similare cu cele ale profesioniștilor, datorită tehnologiei dezvoltate pentru camerele cu lentile interschimbabile din seria Alpha. Sistemul cu trei camere foto oferă funcția de autofocus la o rată de 60 de calcule AF/AE pe secundă. Astfel, este primul smartphone din lume cu tracking continuu AF/AE pentru fotografiere rapidă la maximum 20 de cadre pe secundă. Este perfect pentru fotografia sportivă, a naturii sau pentru a surprinde copii care nu stau locului, deoarece subiectul poate fi focalizat și urmărit ușor, indiferent în ce colț al cadrului se deplasează. Această tehnologie, în combinație cu optica de calitate ZEISS, calibrată special pentru Xperia 1 II, le permite utilizatorilor să imortalizeze orice moment în cel mai mic detaliu, indiferent cât de repede se derulează acțiunea din jurul lor. Mai mult, cu funcția premiată Eye AF a Sony Alpha pentru animale și oameni, utilizatorii vor putea fotografia animalele de companie indiferent de unghiul ales, datorită celor trei distanțe focale de 16 mm, 24 mm și 70 mm oferite de sistemul foto.Pentru cei inițiați în arta fotografiei, noul mod de fotografiere Pro cu tehnologie Sony Alpha are o interfață de utilizare ce asigură control manual pentru setarea ISO, a vitezei de fotografiere și a multor altor opțiuni. În plus, cu un senzor Dual photo diode , un sistem de auto-focus care acoperă aproximativ 70% din suprafața senzorului , cu senzorul 3D iToF  și cu noul senzor Exmor RS cu o mărime 1/1.7”, Xperia 1 II are o sensibilitate de 1,5 ori mai mare decât cel din generația anterioară, oferind un AF rapid care funcționează bine chiar și în condiții de iluminare scăzută, rezultând imagini de calitate înaltă, indiferent de situație.Modul Cinematography Pro, inspirat de CineAlta, suportă fotografierea cinematică HDR high frame pe 10 biți, la 120 de cadre pe secundă  și calitate 2K, dar și înregistrarea cinematică 21:9 4K HDR la 24/25/30/60fps, îmbunătățind experiența cinematografică de fotografiere. Utilizatorii pot apela și la funcția de autofocalizare tactilă, controlând manual setări precum expunerea, balanța de alb, pentru o experiență profesională, în timp ce tehnologia inteligentă Sony de filtrare a zgomotelor ambientale, reduce zgomotul și interferențele cauzate de vânt pentru o calitate audio mai bună.

Funcția Imaging Edge pentru Mobile conectează Xperia 1 II și camerele Sony  permițându-le utilizatorilor să transfere fotografii pentru analizarea culorilor și nuanțelor cu acuratețe profesională. Astfel, poate fi folosit și ca un meniu secundar pentru camera Alpha prin intermediul funcției Imaging Edge, astfel utilizatorii pot controla de la distanță compoziția, modul de focalizare, sensibilitatea ISO și alte setări.

 

 

Etichete: , ,