Motorola a lansat comercial noul Moto G9 Play

Noul dispozitiv a fost creat pentru a oferi experiențe avansate oricărui tip de utilizator, iar această apreciere pornește de la un procesor de top, un sistem triplu de camere cu senzor principal de 48MP și o baterie puternică de 5000 mAh, ce asigură până la două zile de autonomie.

Scris de | 25 august, 2020
Motorola a lansat comercial noul Moto G9 Play

Moto G9 Play este echipat cu Qualcomm Snapdragon 662 Mobile Platform, ajutat de 4GB de memorie RAM, configurație ce oferă video fără întreruperi, cu o grafică vie și colorată, datorită performanțelor AI surprinzătoare și capacității avansate a sistemului de camere. În plus, există posibilitatea de a iniția mai multe acțiuni pe telefon fără a întâmpina probleme de decalaj sau întârziere în primirea răspunsului.Sistem de camere puternic

Datorită sistemului triplu de camere de pe moto g9 play realizarea pozelor extraordinare devine din ce în ce mai ușoară, în orice condiții de lumină și decor, cu ajutorul camerei principale, a senzorului de adâncime sau a camerei Macro-Vision. Fotografiile strălucitoare, vii, ies bine indiferent de condițiile de luminozitate, datorită camerei principale cu senzor de 48MP și a tehnologiei Quad Pixel cu sensibilitate la lumină de 4X mai mare, a modului Night Vision și a deschiderii largi f/1.7. Senzorul de adâncime împreună cu camera principală estompează fundalul automat, astfel încât fotografiile de zi cu zi sunt transformate în portrete cu margini precise. Iar pentru cei care acordă atenție detaliilor, camera Macro Vision permite apropierea de 4X ori mai mare față de subiect, în comparație cu o lentilă standard, pentru a putea surprinde chiar și cristalele de pe un fulg de zăpadă.Ecran și software la zi

Pozele, filmele, jocurile și rețelele sociale prind viață pe un ecran semnificativ mai mare, 6.5 inch Max Vision HD+, cu raport de aspect 20:9. În plus, noul moto g9 play dispune de 64GB memorie internă, astfel încât conținutul preferat de divertisment, de la fotografii la muzică, să poată fi descărcat pe telefon. Iar dacă spațiul de memorie nu este suficient, acesta se poate extinde până la 512 GB prin utilizarea unui card microSD .Pentru că accesul rapid și ușor la Google Assistant este o prioritate pentru utilizatori, Motorola a simplificat procesul de activare, iar moto g9 play are un buton dedicat Google Assistant situat pe laterala telefonului. Astfel, prin simpla apăsare a butonului este activat asistentul personal Google prin control vocal, fără să fie nevoie de tastarea, atingerea sau glisarea ecranului telefonului. Mai mult, rulează Android 10 și vine la pachet cu My UX, cu funcțiile de personalizare Moto Experience, care au devenit rapid îndrăgite în comunitatea Motorola. De semenea, cu ajutorul My UX telefonul poate fi personalizat în detaliu, prin fonturi, culori, pictograme și prin alegerea animației pentru senzorul de amprentă.  

Moto G9 PLay  este disponibil de astăzi în România, în magazinele Altex și pe site,  la un preț recomandat de 899 lei, în variantele de culoare Forest Green și Spring Pink.

 

 

Etichete: ,