DJI a lansat o nouă dronă „de buzunar”. Preț și specificații

Scris de | 5 noiembrie, 2020
DJI a lansat o nouă dronă „de buzunar”. Preț și specificații

DJI a lansat astăzi o reiterație a gamei de anul trecut pe segmentul de drone ultraportabile, iar acest pariu sună bine pentru compania chineză. DJI Mini 2 este o dronă „de buzunar” care dispune de capacitate de filmare 4K la o greutate de doar 249 de grame.

Dacă anul trecut DJI Mavic Mini a fost una dintre dronele full-featured cu cele mai reduse dimensiuni și cu o greutate extrem de mică, iată că 2020 de aduce un upgrade în ceea ce privește hardware-ul, pentru că din punct de vedere al designului nu este observabilă nici o diferență față de predecesorul său.

În ceea ce privește prețul, acesta este unul mai piperat, însă este de înțeles poziționarea pe acest segment datorită factorului de formă foarte mic care aduce cu sine performanțe mari. Mini 2 poate fi achiziționată la un preț de 449 de dolari. De asemenea, o altă îmbunătățire este folosirea noii tehnologii wireless OcuSync 2, care are un range de 2,5 ori mai mare decât la generația de anul trecut, plus o conexiune mult mai stabilă.

Un alt lucru important de notat este faptul că DJI Mini 2 este compatibil și folosește același model de telecomandă ca în cazul lui Mavic Mini, ceea ce poate reprezenta un punct forte în ceea ce privește o eventuală decizie de achiziționare.

Ca și specificații tehnice, Mini 2 este capabilă să filmeze 4K la 30 de cadre pe secundă cu un bitrate de 100Mbps, iar în ceea ce privește capacitatea de fotografie, drona poate salva direct poze în format RAW, nu doar jpg, ca și până acum. De asemenea, micul gadget poate atinge viteza de 57 km/h, notează producătorul.

 

Etichete: , , , , ,