Razer lansează două headset-uri pentru gamerii de pe PC și console

Scris de | 6 noiembrie, 2020
Razer lansează două headset-uri pentru gamerii de pe PC și console

Razer a anunțat Kaira Pro Designed for Xbox, o pereche de căști wireless performante, proiectate special pentru jucătorii de Xbox Series X|S. Noile căști încorporează cele mai noi tehnologii audio Razer, pentru o experiență acustică bună pe noua generație de console Xbox.

Folosind difuzoarele Razer TriForce Titanium de 50mm și microfonul HyperClear Supercardioid, alături de conectivitatea Xbox Wireless și Bluetooth 5.0, Kaira Pro oferă un sunet clar, inclusiv când vine vorba de comunicarea dintre jucători, indiferent  dacă utilizează o consolă Xbox Series X|S sau apelează la cloud gaming.

În prezent utilizatorii pot accesa peste 100 de jocuri pe consolele lor Xbox, pe PC-urile lor și prin intermediul cloud gaming, chiar și pe dispozitivele lor Android,  folosind un singur abonament, Xbox Game Pass Ultimate.

“Acum că utilizatorii se pot bucura de jocurile lor preferate aproape oriunde, nevoia pentru o pereche de căști performante, compatibile cu multiple platforme a devenit acută,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al Peripherals Business Unit din cadrul Razer.

Gamingul pe Xbox și pe dispozitivele mobile

Kaira Pro a fost dezvoltat pentru a fi compatibil cu multiple dispozitive și pentru a putea fi conectat la o varietate de platforme. Prin intermediul tehnologiilor Xbox Wireless și Bluetooth 5.0, căștile Kaira Pro pot fi conectate la noile console Xbox Series X|S fără să fie nevoie de un adaptor, în timp ce conexiunea la PC-urile care rulează Windows 10 și dispozitivele Android se realizează prin Bluetooth 5.0.

De asemenea, Kaira Pro beneficiază de un microfon Razer HyperClear Supercardioid detașabil, care asigură o comunicare clară între membrii echipei. Pe parcursul deplasărilor, microfonul poate fi demontat, rolul său fiind preluat de un alt microfon încorporat, pentru a păstra design-ul special și greutatea redusă a Kaira Pro. 

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

169,99 EURO

Pe Razer.com: disponibil acum
În oferta partenerilor retail autorizați: trimestrul IV 2020

Kaira Designed for Xbox: Sunet conceput pentru a face față la competiții

Razer a prezentat și Kaira Designed for Xbox, o pereche de căști destinată utilizatorilor de console pasionați de competiții, acest model fiind compatibil inclusiv cu Xbox Series X|S. Căștile Kaira păstrează multe dintre tehnologiile Kaira Pro, dar se adresează exclusiv utilizatorilor de console.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

119,​99 Euro

Pe Razer.com: disponibil acum
În oferta partenerilor retail autorizați: trimestrul IV 2020

Etichete: , , , , ,