Razer lansează Wolverine V2, un controller pentru Xbox Series X|S

Scris de | 20 noiembrie, 2020
Razer lansează Wolverine V2, un controller pentru Xbox Series X|S

Razer a prezentat controller-ul Wolverine V2 dezvolltat pentru noile console Xbox Series X|S. Încorporând butoanele Mecha-Tactile concepute de Razer, dar și D-Pad-ul Mecha-Tactile, noul Wolverine V2 oferă o ergonomie bună și posibilități de personalizare, alături de precizie și control îmbunătățite, indiferent de jocurile preferate.

Design-ul este gândit pentru sesiunile prelungite de gaming, asigurând o priză bună, care facilitează acționarea rapidă și precisă a butoanelor. Stick-urile analogice sunt acoperite cu un material cauciucat care previne alunecarea accidentală a degetelor.

Butoanele Mecha-Tactile proprietare Razer sunt certificate pentru până la trei milioane de acționări și au o distanță de acționare de 0.65mm. Astfel, acționarea butoanelor este înregistrată cu 35% mai repede în comparație cu butoanele standard pe bază de membrană. Fiecare buton este calibrat individual.

Pe lângă switch-urile mai rapide, Wolverine V2 include și două butoane cu funcții multiple, care pot fi configurate folosind Razer Controller Setup Designed for Xbox. Astfel, jucătorii au posibilitatea să reconfigureze funcțiile butoanelor frontale, pentru a personaliza experiența de control.

Iar pentru situațiile care necesită reflexe și viteză de reacție rapidă, butoanele de tip trigger de pe Wolverine V2 includ și modul Hair Trigger cu funcție de limitare fizică a cursei butonului, pentru a obține o cadență de tragere foarte bună.

Razer Wolverine V2 este disponibil pe Razer.com, în magazinele fizice RazerStore, dar și în oferta anumitor parteneri de retail, la un preț de 119,99 Euro.

Etichete: , , , ,