FOTO Cele mai noi concepte Samsung: telefonul care se împăturește și tableta OLED rulabilă

Scris de | 27 noiembrie, 2020
FOTO Cele mai noi concepte Samsung: telefonul care se împăturește și tableta OLED rulabilă
FOTO via Pinterest

Se pare că moda cu telefoanele pliabile va rezista în timp, iar Samsung ia foarte în serios acest segment. Deși Samsung Galaxy Fold nu a fost chiar un succes răsunător, nu că alți producători ar fi avut parte de mai mulți lauri, compania din Coreea de Sud deja se gândește la lucruri și mai ambițioase. 

Branșa chaebolului care se ocupă cu tehnologiile implementate pe dispozitivele mobile a postat două poze pe pe unul dintre site-urile oficiale, care afișează concepte pe care le-am putea vedea pe rafturile magazinelor într-o bună zi.

Prima dintre acestea afișează un telefon mai mult decât pliabil, un device care se împăturește de două ori pentru a ajunge la dimensiunile sale cele mai reduse. Cel mai probabil, pozele de tip „tease” au rolul de a arăta lumii întregi potențialul tehnologiei OLED.

Deși telefoanele „foldable” nu au ajuns încă la maturitate ca și tehnologie, e bine de știut că Samsung se gândește deja mai departe și livrează concepte unice. Până să ajungem să ne cumpărăm telefoane care se împăturesc, compania din Coreea de Sud mai vine cu o idee, din zona tabletelor de această dată. A doua imagină postată pe site reprezintă o tabletă cu ecran rulabil, display-ul ieșind ca dintr-un fel de tub OLED. 

Rămâne de văzut câte dintre aceste concepte vor vedea lumina zilei, Samsung având în față un an 2021 foarte important. Nu puține sunt vocile care îndrăznesc să spună că sud-coreenii vor renunța la gama Note pentru a face loc unei capacități de producție sporită completată de bugete de marketing mai mari pentru segmentul de device-uri Fold.

Etichete: , , , ,