Oppo va lansa primul său flagship 5G cu Snapdragon 888

Scris de | 2 decembrie, 2020
Oppo va lansa primul său flagship 5G cu Snapdragon 888
FOTO via Pocketnow

În cadrul evenimentului anual Snapdragon Tech Summit Digital 2020, OPPO a anunțat planul de lansare a celor mai noi smartphone-uri din seria Find X, acestea fiind primele smartphone-uri 5G care vor utiliza platforma mobilă 5G Qualcomm Snapdragon 888.

Dezvoltat pe baza tehnologiei pe 5nm și având la bază sistemul Qualcomm Snapdragon X60 5G Modem-RF, platforma mobilă inovativă Snapdragon 888 5G oferă performanțe superioare și aduce îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește tehnologia 5G, imagistica, AI și experiența de gaming pe cele mai noi flagship-uri 5G ale seriei OPPO Find X.

Mai mult, cele mai noi flagship-uri din seria Find X vor dispune de sistemul de management al culorilor, care permite fotografierea pe 10 biți și care rulează pe platforma Android, sistem lansat în cadrul OPPO INNO DAY 2020. Toate aceste funcții fac din noile flagship-uri ale seriei Find X să fie printre cele mai așteptate smartphone-uri 5G ale anului 2021.

Parteneriatul dintre OPPO și Qualcomm Technologies privind tehnologia 5G nu se limitează doar la dezvoltarea produselor noi. Astfel, pentru a accelera comercializarea 5G pe piețele globale, OPPO și Qualcomm Technologies au lucrat constant la testarea programelor 5G împreună cu principalii operatori de rețea la nivel global.

În prezent, OPPO numără peste 70 de parteneriate cu principalii operatori de rețea mobilă la nivel global, peste 40 dintre acestea având ca scop furnizarea serviciilor 5G. Aceste inițiative comune au întărit semnificativ dezvoltarea afacerilor pe piețe regionale precum Europa, Japonia și America Latină. Succesul în ceea ce privește implementarea 5G la nivel regional nu ar fi fost posibil fără colaborarea cu partenerii de top ai industriei tech precum Qualcomm Technologies.  

 

Etichete: , , , ,