Axis S30008, un nou recorder cu switch PoE integrat

Scris de | 11 decembrie, 2020
Axis S30008, un nou recorder cu switch PoE integrat

ELKO Romania a anunțat disponibilitatea pentru piața din România a recorderului AXIS S3008, o nouă soluție de înregistrare la calitate UHD, ușor de instalat și compatibilă cu aplicația de video management AXIS Companion.

Cu un switch PoE integrat pentru până la 8 camere, recorder-ul include un hard-disk conceput pentru supraveghere video și o conexiune pe interfață Gigabit, de viteză mare, pentru a gestiona înregistrările video în rezoluție ultra-high definition (UHD).

Fiind integrat cu o gamă largă de produse Axis, recorderul de rețea AXIS S3008 face ca adăugarea de echipamente suplimentare de înregistrare sau alte echipamente Axis să fie o procedură mai simplă. De exemplu, se pot adăuga goarne de rețea pentru a comunica cu personalul și a descuraja pătrunderea intrușilor într-un anumit areal. În cadrul soluției se mai poate adăuga un interfon video de rețea pentru identificarea audiovizuală și controlul accesului de la distanță.

Caracteristicile principale includ:

  • Recorder compact cu switch PoE integrat;
  • Simplitate în instalare și operare;
  • Harddisk conceput pentru supraveghere video;
  • Port USB pentru exportul înregistrărilor video;
  • Garanție de până la 5 ani.

Recorderul de rețea AXIS S3008 permite accesarea în siguranță a înregistrărilor video de oriunde din lume datorită tehnologiei Axis Secure Remote Access. În plus, produsul este rentabil din punct de vedere al costului, având garanție implicită timp de 3 ani și, opțional, posibilitatea de a o extinde cu încă 2 ani. ELKO Romania oferă soluțiile complete de la Axis. Astfel, companiile își pot achiziționa un sistem de securitate, adaptat la nevoile lor specifice.

Etichete: , , , ,