Louis și Lorena, doi dintre cei mai cunoscuți creatori din România, au realizat prima emisiune de pe TikTok din Romania

Scris de | 22 decembrie, 2020
Louis și Lorena, doi dintre cei mai cunoscuți creatori din România, au realizat prima emisiune de pe TikTok din Romania

Louis Florea si Lorena Vișan, unii dintre cei mai iubiți content creators de pe TikTok și Youtube, vin cu prima emisiune de pe TikTok din România, The TikTok Test, o emisiune fresh cu o mulțime de invitați din lumea online precum: Ana Petcu, Valeria Lungu, Cristina Almășan și mulți alții.

Emisiunea The TikTok Test provoacă cei mai influenți si îndrăgiti tiktokeri din România la testarea cunoștințelor despre această aplicație, punându-i în diferite situații în care trebuie să acționeze rapid, toate rubricile fiind contratimp.

Din 21.12.2020, incepand cu ora 18:00, emisiunea va fi on pe contul de TikTok  al Lorenei si a lui Louis.

Cei doi creatori de conținut au pregătit câte trei rubrici, Louis va întâmpina cu: Do The Dance, Guess the TikToker si True Or False, o rubrică in care testeaza tot felu de experimente de pe internet, în timp ce Lorena va aduce: Finish the Lyrics, Guess the Card si Did You Know, o rubrica interactiva si informativa in care se vor pune intrebari, nu de cultura generala ci de curiozitati ( Fun Facts).

Louis Florea este un content creator care și-a găsit succesul pe aplicația TikTok. Challenge-urile lui virale, dansurile si sketchurile funny l-au poziționat la peste 32 milioane de aprecieri. De asemenea, Louis are o comunitate de peste 198K si pe Instagram, unde postează content artistic și unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce face el în fiecare zi.

Lorena Vișan este definiția pozitivismului, întotdeuna înconjurată de prieteni, ea transmite un vibe bun prin toate postările sale de pe conturile de socializare. Ea a debutat pe Instagram, unde are 311K de urmăritori, oameni cu care ține legătura constant. De asemenea, Lorena activează și pe TikTok, unde are o comunitate de peste 442,9K.

Etichete: , , ,