Revolut Plus: Compania lansează un nou tip de abonament lunar. Care sunt beneficiile și cât costă

Scris de | 22 decembrie, 2020
Revolut Plus: Compania lansează un nou tip de abonament lunar. Care sunt beneficiile și cât costă

Revolut a anunțat introducerea de beneficii noi și lansarea unui nou tip de abonament, Revolut Plus. Costul acestuia este de 14.99 lei / lună și oferă mai multă siguranță clienților atunci când fac cumpărături online, acestea fiind protejate în caz de furt, deteriorare și retururi, chiar și atunci când politica de returnare nu mai este valabilă.

Cumpărăturile utilizatorilor Revolut sunt protejate până la 1000 euro anual pentru abonații Plus, 2500 pentru abonații Premium și respectiv 10.000 de euro pentru abonații Metal, pentru toate cumpărăturile eligibile care au fost furate sau deteriorate accidental pe parcursul unui an.

Abonații vor beneficia de asemenea și de o politică de returnare extinsă la 90 de zile, pentru toate cumpărăturile eligibile. Astfel, aceștia nu mai trebuie să se îngrijoreze cu privire la politica de returnare a comercianților și pot cumpăra bilete la evenimente, fără teama că nu vor putea recupera banii în cazul în care lucrurile nu merg conform planului. Banii vor fi rambursați direct în contul lor Revolut.

De asemenea, clienții pot face plăți online în siguranță folosind carduri virtuale, precum și plăți în magazine, rapid și convenabil, folosind servicii de plăți precum Google Pay sau Apple Pay.

Abonații Revolut Plus vor beneficia și de prioritate atunci când apelează la serviciul de asistență din aplicație și vor obține mai mult de la banii lor având acces la tranzacționarea de acțiuni, criptomonede și metale prețioase. În plus, părinții și tutorii vor putea să le ofere celor mici educație financiară pentru viață folosind cele 2 conturi Junior disponibile.

Utilizatorii care vor să devină abonați Plus, se pot înregistra direct din aplicația lor Revolut începând de astăzi. Abonamentul Revolut Plus include protecție pentru cumpărături oferită de Qover și garantată de Chubb; vă rugăm să consultați IPID (documentul de informare privind produsul de asigurare) pentru a înțelege mai multe despre acoperirea oferită.

Etichete: , ,