iNES, primul operator TV cu peste 100 de canale HD în grilă unică

iNES GROUP a anunțat recent că a depășit 100 de canale HD disponibile în grila unică din pachetul iNES IPTV. iNES pune accent pe originalitatea programelor, calitatea superioară a imaginii, detalii de finețe și noutăți permanente pentru o experiență TV cât mai atractivă și autentică. iNES difuzează astăzi mai multe canale HD decât cele SD, iar pachetul conține și programe la rezoluție 4K/Ultra HD.

Scris de | 28 decembrie, 2020
iNES, primul operator TV cu peste 100 de canale HD în grilă unică

iNES continuă să ofere unul dintre cele mai exclusiviste servicii telecom, adresat segmentului rezidențial. Compania este un pionier și un lider tehnologic în România, marcând un nou punct de referință pentru piața locală de telecomunicații. În 2005, iNES a anunțat primul serviciu IPTV din România, în 2009 transmitea primul canal Full HD, iar în 2016 a transmis și primul canal 4K.

Astăzi, pachetul iNES IPTV oferă peste 190 de canale unice, dintre care peste 100 de canale HD și o serie de canale disponibile în format 4K/Ultra HD. Soluția de televiziune premium are opțiuni de personalizare a experienței de vizionare, cu Ghid Electronic de Programe, Control Parental și Profile pentru mai mulți utilizatori, canalele fiind grupate pe Categorii de interes (știri, filme, sport etc.) pentru confortul utilizatorilor.

Odată cu gama variată de canale TV, iNES pune la dispoziția abonaților săi Internet de mare viteză prin fibră optică, de până la 500 Mbps, și Telefonie fixă cu 500 de minute naționale incluse. iNES GROUP are peste 25 de ani de activitate pe piața serviciilor de televiziune din România, oferind suport tehnic calificat 24/7.

„Unul dintre obiectivele noastre este o grilă de canale UNICE. Ce înseamnă acest concept? Să nu vezi același canal de două ori, în format HD și în format SD. Mai exact, dorim să extindem constant grila de canale HD și să eliminăm canalele cu același conținut, dar cu o calitate inferioară a imaginii, în format SD. Experiența ne-a arătat că inovația este calea sigură către performanță, iar clienții noștri răspund pozitiv atunci când venim cu noutăți care se pliază pe dorințele și preocupările lor, asigurându-le divertisment de calitate și un plus de confort acasă, mai ales în contextul distanțării sociale din ultimul an. Ne bucurăm că rămânem fideli parcursului nostru de pionieri în tehnologia TV și vom continua să adaptăm serviciile la cerințele și dinamica din piață. Peste 100 de canale HD într-o grilă UNICĂ este încă un pas în diferențierea serviciilor iNES. Urmează și alte noutăți în viitorul apropiat „, a declarat Cătălin CUTURELA, Director Operațiuni, iNES GROUP

Etichete: , ,