CES 2021: TCL prezintă noua gamă de produse pentru 2021

Scris de | 13 ianuarie, 2021
CES 2021: TCL prezintă noua gamă de produse pentru 2021

TCL prezintă, în premieră, la CES 2021 ultima generație de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR, cele mai noi sisteme audio, precum și dispozitive de uz casnic inteligente.

Televizoarele Premium Mini-LED, QLED și 4K HDR

În acest an, TCL introduce pe piață o serie nouă de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR, care oferă o calitate bună a imaginii prin caracteristicile noi înglobate. Pentru Europa, TCL își propune ca la finalul primului trimestru din 2021 să pună la dispoziția pasionaților ultima generație de televizoare 4K Mini-LED, pentru o experiență bună de vizionare și de gaming.

De asemenea, TCL va lansa și un nou televizor 4K QLED care încorporează tehnologie Quantum Dot Display, într-un pachet ce asigură un standard ridicat de calitate și divertisment. În ceea ce privește televizoarele 4K HDR, TCL va lansa în acest an un nou televizor din această serie, care va cuprinde cele mai noi actualizări în materie de audio și video, respectiv Dolby Vision și Dolby Atmos.

Produsele se vor lansa în Europa în prima parte a anului 2021.

Dispozitive audio

TCL lansează pe piață noul Soundbar – TS8132 care încorporează tehnologia Dolby Atmos, utilizând o configurație de canal de tip 3.1.2, cu o putere audio de maximum 350W. Mai mult, TS8132 are și opțiunea Chromecast și funcționează și cu ajutorul comenzilor vocale, inclusiv prin intermediul aplicațiilor Google Assistant, Apple AirPlay și Amazon Alexa.

Dispozitive mobile

La conferința de presă a CES 2021, TCL a anunțat lansarea mai multor produse mobile de ultimă generație, cu aplicabilitate mare într-o arie largă de domenii.

Astfel, TCL a aduce pe piață prima pereche de ochelari inteligenți, Wearable Display glasses, seria de smartphone-uri TCL 20, prima tabletă TCL cu tehnologia NXTPAPER, tableta TCL TAB 10s, căștile wireless premium MOVEAUDIO S600 și dispozitivul de urmărire special dedicat animalelor de companie MOVETRACK.

Dispozitive inteligente de uz casnic

Aer Condiționat

TCL-Ocarina se poate conecta la orice smart TV, telefon și dispozitiv compatibil, prin aplicația TCL Home App sau prin Google Assistant. Utilizatorii pot activa și controla aerul condiționat de la distanță, facilitând pornirea și oprirea acestuia, precum și ajustarea vitezei de rulare și a temperaturii, în funcție de preferințele zilnice.

Tehnologia încorporată în sistemul de aer condiționat al TCL Ocarina face ca aerul să circule în mod natural iar caracteristica Deep Clean (Curățare Profundă) oferă opțiuni avanasate de spălare, uscare și igienizare a aerului, fiind clinic demonstrat că asigură îndepărtarea germenilor, a prafului și poluării.

Mașină de Spălat

X10, cea mai nouă serie de mașini de spălat marca TCL, se bucură de conectivitate prin aplicația TCL Home App. Ciclurile de spălare pot fi setate prin Wi-Fi și sunt complet adaptabile, fiind personalizabile ca durată și volum.

Utilizatorii au la dispoziție o multitudine de programe de spălare care acoperă întreaga gamă a tipurilor de materiale care necesită curățare. În plus, mașina de spălat TCL X 10 are capacitatea de sortare a rufelor prin încărcătorul frontal și cel superior. Astfel, consumatorii pot spăla, de exemplu, haine de copii sau rufe de mici dimensiuni în unitatea superioară și haine de adult, de la medii la mari, în unitatea frontală, obținând o experiență de curățare mai igienică.

Echipate cu un motor de tip DD, ambele unități pot rula simultan, dar și separat, în funcție de preferințe și nevoi. În plus, datorită conectivității Wi-Fi, utilizatorii au capacitate de control a dispozitivului 24/7, iar TCL X10 poate fi controlată de la distanță, în orice moment, prin aplicația TCL Home App.

Frigider

C470 aduce un ecran smart LED de 21,5 inci în bucătăria ta care este preîncărcat cu recomandări de rețete, pagini de media, o tablă pentru desenat/scris. Caracteristica Power Cool poate răci orice băutură în doar cinci minute iar Power Freeze poate congela carnea în zece minute. Mai mult, garnitura ușii de la frigider este prevăzută cu un strat de protecție împotriva prafului, care are un agent antibacterian în interior.

Purificator de Aer

Breeva A3 este cel mai nou purificator de aer de la TCL care dispune de caracteristica “Breeva Shield”, un scut compus din lumină UV-C și ionizator, special gândit pentru a se lupta cu bacteriile și cu microbii care circulă în aer. Acesta are un sistem de filtrare în trei etape, care rezolvă orice problemă olfactivă legată de praf, polen, fum sau miros de animale.

Este o soluție potrivită pentru spații de până la 32 m² și poate igieniza 270 m3 de aer pe oră. În plus, are senzori care măsoară calitatea aerului iar pe timp de noapte este silențios. Caracteristica Ultra Quiet sleep mode și cea de display off îi ajută pe utilizatori să doarmă liniștiți, bucurându-se de aer de calitate 24/7.

Aspirator

Aspiratorul TCL, Robot Vacuum Cleaner, este înalt de 70mm și ușor de folosit pe sub aproape orice tip de mobilă. Trece cu ușurință peste praguri de cameră de peste 20mm și nu se blochează atunci când întâlnește un covor mai gros sau trepte mai mici.

Etichete: , , , , , ,