Samsung Galaxy A32: Sud-coreenii lansează cel mai ieftin telefon cu 5G din gama proprie

Scris de | 14 ianuarie, 2021
Samsung Galaxy A32: Sud-coreenii lansează cel mai ieftin telefon cu 5G din gama proprie
foto via @voice.com

Compania sud-coreeană a avut in vedere întotdeauna să marcheze fiecare nevoie a fanilor Samsung, astfel că a lansat cel mai ieftin smartphone 5G din familia Samsung. Este vorba despre Samsung Galaxy A32 5G, care va fi disponibil in Europa începând cu 12 februarie, iar prețul acestuia va începe de la 280 EUR.

Imaginile ne dezvăluie o gamă de culori disponibile, unde regăsim: alb, negru, albastru deschis și violet. În ceea ce privește bateria, Galaxy A32 5G va fi dotat cu un acumulator de 5.000mAh, pentru a face față cerințelor de energie 5G, dar va fi prevăzut și cu un suport pentru încărcare rapidă de până la 15W printr-un port USB Type-C.

Conform surselor neoficiale, Samsung Galaxy A32 5G are un procesor octa-core MediaTek Dimensity 720 și va fi o variantă dual-SIM. În ceea ce privește specificațiile și caracteristicile, procesorul va fi asociat cu 4GB de memorie RAM.

Chiar dacă va fi cel mai ieftin smartphone 5G lansat de Samsung, aceștia l-au aliniat celorlalte telefoane, investind in materiale calitative și într-un design surprinzător, fiind primul smartphone din seria A cu spate complet plat. Pe lângă toate acestea, sursele mai spun că smartphone-ul va avea un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,51 centimetri).

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy A32 5G unveiled: the company's cheapest 5G phone yet at €280