Huawei deschide insulă de service in Băneasa Shopping City

Scris de | 16 ianuarie, 2021
Huawei deschide insulă de service in Băneasa Shopping City

Prima zi din luna februarie aduce vești bune pentru utilizatorii și iubitorii Huawei, ce tranzitează centrul comercial  Băneasa Shopping City București. Insula de service din Huawei Experience Store se va deschide pe 1 februarie 2021 și a fost special concepută pentru a oferi utilizatorilor mai multă accesibilitate în ceea ce privește serviciile companiei sau reparațiile de produse.

 „Cu ocazia deschiderii acestui nou service, iubitorii de produse Huawei vor beneficia de serviciul de reparații pe loc la o gamă largă de produse, dar și de oferte speciale recurente în ultimele zile de miercuri, joi și vineri ale fiecărei luni,”, declară Zhao Zhong Yi, Consumer Service Director, Huawei Consumer Business Group România.

 „Timpul mediu de reparație este foarte scurt, de aproximativ o oră, excepție făcând laptopurile care prezintă un grad ridicat de complexitate și implicit o durată de timp mai mare.”, adaugă acesta.

 Huawei și-a propus  să ofere consumatorilor experiențe de utilizare cât mai plăcute și accesibile, astfel toți cei care vizitează noul spațiu , Huawei Experience Store, în ultimele zile de miercuri, joi sau vineri din lună pot beneficia de manoperă gratuită, dar și de schimbarea gratuită a foliei de protecția ecranului pentru anumite modele de telefoane Huawei.

Campania Huawei Happy Week este menită să ofere prețuri speciale. Astfel, în intervalul 15-21 al fiecărei luni utilizatorii vor putea beneficia de nenumărate oferte. Spre exemplu, în cadrul ediției de ianuarie a campaniei Huawei Happy Week, utilizatorii se pot bucura de prețuri cu până la 40% mai mici pentru dispozitivele de ultimă generație din categoriile PC și tablete, smartphone, wearables, audio și accesorii.

Etichete: , , ,