Philips lansează un nou monitor 4K. Ce preț are acesta și de ce caracteristici dispune

Scris de | 22 ianuarie, 2021
Philips lansează un nou monitor 4K. Ce preț are acesta și de ce caracteristici dispune

Utilizatorii se așteaptă la cea mai bună experiență de la fiecare ecran pe care îl folosesc, indiferent dacă este vorba de un smartphone sau de un televizor, iar Philips a anunțat un nou monitor 4K menit să transforme felul în care oamenii își desfășoară activitățile, chiar de la domiciliu.

Monitorul Philips 288E2UAE reprezintă o alegere eficientă pentru utilizatorii care vor sa își echipeze biroul cu un monitor elegant și performant pentru divertisment si lucrul de acasă.  Se face remarcat prin diagonala de 28,1 / 71,1 cm) și cele 1,07 miliarde de culori pe care le oferă, prin conectivitate USB 3.2 SuperSpeed și un design atractiv.

Noul monitor Philips 288E2UAE oferă imagini cu rezoluție UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160), , iar când sarcinile sunt complexe și multiple, utilizatorii se pot baza pe tehnologia MultiView pentru a conecta simultan două dispozitive, precum un PC și un notebook.

Acest monitor Philips se remarcă și prin caracteristicile sale de sustenabilitate, căci este certificat EnergyStar 8.0 și TCO. Nu conține plumb sau mercur, iar ambalajul este confecționat din materiale 100% reciclabile.

Monitorul Philips 288E2UAE va fi disponibil din februarie, având un preț recomandat de 1602 lei.

Etichete: , , , , ,