Resident Evil Village: Acțiunea celui mai nou joc din serie va avea loc în România

Scris de | 25 ianuarie, 2021
Resident Evil Village: Acțiunea celui mai nou joc din serie va avea loc în România

Seria Resident Evil este una dintre cele mai apreciate din istoria gaming-ului, jocurile produse de Capcom inspirând un adevărat univers pe baza căruia au fost lansate chiar și filme. Remember Mila Jovovich?

Al optulea joc din serie tocmai a fost anunțat de către producător, iar trailerul oficial a fost urcat deja pe Internet. Noul titlu Resident Evil va fi lansat pe data de 7 mai 2021 și va fi disponibil atât pe consolele de nouă genrație (PS5, Xbox Series X/S), cât și pe cele mai vechi (PS4, Xbox One), dar și pe PC.

În plus, un alt lucru care este interesant și care trebuie punctat este faptul că acțiunea din Resident Evil Village se va petrece în România, sau cel puțin așa se speculează. Demo-ul noului joc, lansat deja pentru psoesorii de Play Station 5, are ca punct de pornire o zonă numită „Castle DImitrescu”, zonă ce are puternice influențe „vampirice”.

După cum se observă și în trailer, jocul are puternice tente horror și va fi unul de tip first-person survival, la fel ca și precedentul din seria Resident Evil.

Etichete: , ,