Samsung Galaxy A72 4G: Primele detalii despre preț și specificații

Scris de | 26 ianuarie, 2021
Samsung Galaxy A72 4G: Primele detalii despre preț și specificații
FOTO via Voice.ru

Samsung a devenit de multă vreme „regina” pieței mid-range, și urmează să-și consolideze acest statut cu noul Samsung Galaxy A72 4G, iterația din 2021 a unuia dintre cele mai populare telefoane accesibile din lume.

Samsung Galaxy A72 4G a fost văzut pentru prima oară pe site-ul oficial al Samsung din Rusia, acolo unde a „răsărit” o pagină de suport pentru noul produs. Asta înseamnă că ne putem aștepta la un anunț oficial din partea companiei din Coreea de Sud destul de curând.

Samsung Galaxy A72 4G: Specificații

De asemenea, informații despre noul terminal au apărut și pe platforma de benchmarks Geekbench. Acesta ar urma să dispună de un procesor Qualcomm Snapdragon 720G, de 8 GB de memorie RAM, iar în ceea ce privește sistemul de operare, Galaxy A72 4G ar veni echipat cu Android 11.

În plus, faptul că Samsung a ales să includă „4G” în denumirea oficială a telefonului indică spre faptul că terminalul va avea și o variantă 5G, care va apărea pe piață ceva mai târziu în 2021.

Samsung Galaxy A72 4G: Preț

În ceea ce privește prețul lui Samsung Galaxy A72 4G, acesta a fost listat deja în oferta unui retailer din Germania cu două prețuri, pentru cele două variante de stocare în care acesta va fi disponibil. Așadar, pentru varianta de 128 de GB a lui A72 4G va trebui să scoți din buzunar echivalentul a 369 de euro, iar pentru varianta ceva mai ofertantă a terminalului, de 256 de GB, va trebui să achiți 429 de euro.

Aceste prețuri nu sunt confirmate oficial, și va trebui să așteptăm un anunț din partea Samsung pentru a putea confirma sau infirma primele leak-uri.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung Galaxy A72 4G launch imminent as its support page goes live on official website