Sony revine pe piața smartphone-urilor cu Xperia Compact. Ce caracteristici aduce acesta în plus față de modelele anterioare Sony

Scris de | 27 ianuarie, 2021
Sony revine pe piața smartphone-urilor cu Xperia Compact. Ce caracteristici aduce acesta în plus față de modelele anterioare Sony
foto via @theverge.com

Se pare că Sony plănuiește să readucă linia de telefoane „Compact” în prim plan în anul 2021, cu ajutorul unui nou model Xperia Compact. Acesta va oferi un afișaj de 5,5 inci și dimensiuni asemănătoare cu cele ale iPhone-ului mini, lucru nefiresc pentru Sony, dacă analizăm ultimele modele pe care Sony le-a oferit în ultimii ani.

Noul dispozitiv, potrivit OnLeaks, care a postat, de asemenea, poze ale viitorului telefon, va avea dimensiuni de 140 x 68,9 x 8,9 mm, ceea ce îl face puțin mai mare decât iPhone 12 mini (care măsoară 131,5 x 64,2 x 7,4 mm.

Se spune, de asemenea, că noul Xperia Compact oferă o cameră selfie de 8 megapixeli, o cameră principală de 13 megapixeli pe spate, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un cititor de amprentă montat lateral în butonul de alimentare.

Raportul nu oferă informații despre specificații, de aici venind și cea mai mare curiozitate. Va dispune noul Xperia Compact de specificații de vârf, chiar dacă va avea dimensiuni mai mici? IPhone 12 mini, deși oferă specificații identice cu iPhone 12, ar fi înregistrat vânzări slabe comparativ cu modelele de dimensiuni mai mari (în ciuda prețului său mai scăzut).

Etichete: , , , , ,

Sursa: Sony could bring back the Xperia Compact to compete with the iPhone 12 mini