Profitul Samsung a crescut în 2020 în ciuda pandemiei

Scris de | 28 ianuarie, 2021
Profitul Samsung a crescut în 2020 în ciuda pandemiei
FOTO via Pinterest

Samsung Electronics și-a raportat câștigurile din al patrulea trimestru, compania câștigând mai mulți bani în 2020 decât anul anterior, în ciuda provocărilor pandemiei COVID-19. Profitul operațional a fost de până la 32,1 miliarde de dolari din 211,5 miliarde de dolari cifră de afaceri, creșteri de 29,6 la sută și respectiv 2,78 la sută.

Samsung spune că rezultatele sale din al patrulea trimestru au fost ajutate de „eforturile la nivelul întregii companii de a asigura o aprovizionare stabilă de produse și servicii la nivel global” chiar și în mediul pandemic. Profitul trimestrial a crescut cu 26,4% față de anul anterior, în mare parte determinat de afacerile de afișare și memorii, deși acesta din urmă a scăzut trimestrial.

Afacerea Samsung a înregistrat cele mai mari câștiguri trimestriale, iar compania le pune in seama cererii ridicate din partea producătorilor importanți de smartphone-uri. Samsung se așteaptă ca profitul mobil să crească în acest trimestru datorită lansării seriei Galaxy S21 și spune că intenționează să își extindă gama de dispozitive pliabile.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung’s profits rose in 2020 despite the pandemic