Samsung Galaxy A52 apare în primele randări. O variantă apropiată de predecesorul său

Scris de | 29 ianuarie, 2021
Samsung Galaxy A52 apare în primele randări. O variantă apropiată de predecesorul său
foto via @androidauthority.com

Evan Blass a postat câteva imagini noi ale Galaxy A52 pe pagina sa, care par a fi imagini de presă oficiale direct de la Samsung. Ca atare, ele reprezintă cu precizie cum va arăta produsul final.

Galaxy A51 este, fără îndoială, mai important decât S20. Este telefonul accesibil care se adresează unui public larg, acel smartphone pe care este mai probabil să-l cumperi. OnLeaks a distribuit versiuni despre ceea ce pare a fi Galaxy A52 5G și observăm că Samsung nu și-a propus să reinventeze unul dintre cele mai bine vândute modele.

Imaginile sugerează că noul Galaxy A52 se va apropia foarte mult de caracteristicile stabilite de Samsung pentru A51. Acesta va avea un ecran de 6,5 inci cu o cameră selfie incorporată, un cititor de amprente și un modul de cameră generos care adăpostește o cameră quad: 64 MP camera principală, 12 MP camera ultrawide, 5 MP Macro și 5 MP Bokeh. Cea mai mare schimbare exterioară poate fi aspectul acelor camere din spate, care seamănă vizual cu ceea ce vedeți în familia Note 20.

Varianta 4G vine cu procesor Snapdragon 720G, în timp ce varianta 5G va sosi cu Snapdragon 750G.

Nu se menționează o dată de lansare sau un preț pentru Galaxy A52. Cu toate acestea, având în vedere designul conservator, nu am fi surprinși dacă Samsung livrează noul model relativ repede la un preț similar cu cel al A51, mai exact 499 dolari.

Etichete: ,

Sursa: Galaxy A52 leak hints Samsung won’t mess with success (Update: Official images)