Zvonuri iPhone 13: Cele mai importante modificări pe care le pregătește Apple

Scris de | 30 ianuarie, 2021
Zvonuri iPhone 13: Cele mai importante modificări pe care le pregătește Apple

Apple și-a dorit mereu să se ridice la nivelul așteptărilor și a căutat să își îmbunătățească constant dispozitivele. De data aceasta, se pare că Apple lucrează la versiunile de 1 TB ale viitorului iPhone 13 – de fapt, iPhone 12S, spune Jon Prosser.

Telefoanele Apple actuale au o memorie internă de până la 512 GB și au făcut acest lucru de la generația XS din 2018. Noul model se află de foarte mult în stadiul de prototip, însă viitorul iPhone ar putea fi șansa Apple de a pune în aplicare schimbările.

iPhone 12 Pro dispune acum de o memorie ce pornește de la 128 GB și ajunge până la 512 GB. Variantele standard pornesc de la 64 GB și ajung la 256 GB. Se pare că utilizatorii și fanii Apple vor avea posibilitatea de a alege în toamna lui 2021, până la 1 TB de stocare internă.

Apple plănuiește să facă mici modificări la nivel de design, astfel vor scădea dimensiunile pe verticală, cele pe orizontală fiind la fel. Nu există nicio mențiune asupra unui potențial cititor de amprente pe ecran, deși zvonurile actuale spun că Apple va păstra Face ID chiar dacă adaugă un Touch ID. Cel mai probabil, Apple le va păstra pe amândouă, lucru pe care îl vom afla cu timpul, după mai multe dezvăluiri oficiale.

Etichete: , , , ,

Sursa: Pro versions of iPhone 13 (or 12s) rumored to feature 1 TB of storage