PlayStation 5: Topul celor mai bune jocuri care se vor lansa în 2021- Final Fantasy, God of War: Ragnarok și multe altele

Scris de | 1 februarie, 2021
PlayStation 5: Topul celor mai bune jocuri care se vor lansa în 2021- Final Fantasy, God of War: Ragnarok și multe altele
foto via @androidauthority.com

Lansarea PlayStation 5 a fost una dintre cele mai așteptate din anul 2020. Acesta a fost lansat cu câteva titluri grozave, cum ar fi remake-ul Demons Souls și Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, dar multe dintre cele mai bune jocuri nu au fost lansate încă. Am selectat unele dintre cele mai interesante exclusivități PS5 și titluri ce vor apărea în viitorul apropiat. Am găsit un top al celor mai bune jocuri PS5 la care vă puteți aștepta în 2021 și îl lăsăm mai jos.

  1. Final Fantasy – Final Fantasy pare să se întoarcă la rădăcinile sale tradiționale pentru al șaisprezecelea joc din serie. Noul joc este stabilit în tărâmul medieval din Valisthea – o lume plină de towering Mothercrystals  care acordă putere și prosperitate regatelor care le înconjoară. Din păcate, Final Fantasy XVI nu are încă o dată exactă de lansare. Cu toate acestea, jocul promite să vină cu o variantă îmbunătățită față de celelalte serii.

  2. Stray – Cine are nevoie de Cyberpunk 2077 când aveți Cyberpunk cu o pisică dornică să scape din orașul cibernetic și să-și regăsească familia? Situat într-un viitor post-apocaliptic în care oamenii par să fi dispărut, Stray vă permite să vedeți lumea prin ochii unei feline singure. Dezvoltatorii de la BlueTwelve Studio sunt înșiși proprietari de pisici și au spus  fix dragostea animalelor de companie i-au inspirat. Stray va fi lansat în octombrie 2021, ca exclusivitate PS5. Este fără îndoială unul dintre cele mai bune jocuri PS5 noi pe care ar trebui să le așteptați pentru toamna viitoare.

  3. Horizon Forbidden West – Când a apărut în 2017, Horizon Zero Dawn a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate jocuri pentru PlayStation 4. Acum, continuarea sa Forbidden West pare să-i poarte pe urme, promițând o altă aventură captivantă. Horizon Forbidden West promite să fie chiar mai bun decât predecesorul său, făcându-l unul dintre noile jocuri PS5 pe care suntem încântați să îl vedem în acțiune. Din păcate, nu există încă o dată concretă de lansare.

  4. God of War: Ragnarok – Deși este unul dintre jocurile despre care știm cel mai puțin, God of War: Ragnarok este, de asemenea, unul dintre cele mai așteptate. Repornirea lui God of War din 2018 a dat o nouă viață francizei, trimițându-i pe Kratos și pe fiul său într-o călătorie prin tărâmurile mistice nordice. Din păcate, teaserul scurt nu ne spune prea multe. Promite să fie unul dintre cele mai tari jocuri noi pentru PS5 și s-ar putea să îl obținem cât mai curând.

  5. Ratchet and Clank: Rift Apart – Colorat, plin de viață și la fel de distractiv – așa promite Ratchet și Clank: Rift Apart. Declanșatoarele adaptive DualSense și feedback-ul haptic vor face experiența și mai captivantă. Jocul nu are încă o dată de lansare stabilită.

  6. Deathloop – Deathloop, după cum sugerează și numele său, îl are pe protagonistul Colt blocat într-o zi care se repetă la nesfârșit. Trebuie să asasineze opt ținte pe insulă înainte de expirarea timpului, dar slujba lui nu va fi ușoară. Jocul oferă un joc multiplayer asemănător fantomelor invadatoare ale Dark Souls. Dacă sunteți intrigați, veți fi fericiți să știți că nu va trebui să așteptați prea mult. Deathloop se lansează în luna mai și se pregătește pentru a fi unul dintre cele mai bune jocuri PS5 noi pe care le poți cumpăra în această primăvară.

  7. Gran Turismo 7Gran Turismo este un element esențial pentru fiecare consolă PlayStation, iar PS5 nu face excepție. Această versiune a simulatorului de curse pare să împingă realismul la nivelul următor, cu suport pentru imagini 4K. Jocul reintroduce modul de simulare GT favorit fanilor. Dacă este la fel de bun pe cât promite trailerul, Gran Turismo 7 ar putea reveni la vechea sa glorie. În acest moment, nu există o dată exactă de lansare a jocului.

Există o mulțime de alte noi jocuri PS5 care vin în viitor care ne-au stârnit interesul. Cele mai bune jocuri PS5 viitoare:

  • Mass Effect 5
  • Dragon Age 4
  • Ghostwire: Tokyo
  • Returnal
  • Season
  • Drumuri deschise
  • Kena: Bridge of Spirits

Etichete: , , ,

Sursa: The best upcoming PS5 games: Final Fantasy XVI, God of War: Ragnarok, and more