Samsung Galaxy Z Fold 3 ar putea fi lansat în mai

Scris de | 1 februarie, 2021
Samsung Galaxy Z Fold 3 ar putea fi lansat în mai
FOTO via Pinterest

Ultimele săptămâni au adus zvonuri precum că Samsung ar putea căuta să renunțe la seria de smartphone-uri Note, intenționând să le înlocuiască cu telefoanele sale pliabile. Acest lucru este potrivit unui raport al publicației coreene Bloter, care susține că următorul pliabil Samsung, Galaxy Z Fold 3, ar putea ajunge în luna mai.

Se pare că noul smartphone pliabil va fi lansat mai devreme decât se aștepta, dar acest lucru nu este neapărat un lucru rău, mai ales pentru cei care sunt dornici să adopte telefoane pliabile. Se zvonește că Galaxy Z Fold 3 ar dispune de S Pen, dar rămâne de văzut dacă va veni sau nu cu un suport pentru stocarea stiloului.

 

Samsung a introdus recent suportul S Pen pentru Galaxy S21, dar accesoriul a fost vândut și separat. Acestea fiind spuse, nu se știu multe altele despre Galaxy Z Fold 3 în acest moment și ce fel de chipset va folosi telefonul.

Acest lucru se datorează faptului că Samsung a confirmat anterior că ar trebui să așteptăm cu nerăbdare viitoarele chipset-uri care folosesc GPU-ul AMD, dar actualul Exynos 2100 folosește un GPU diferit. În acest caz, nu este clar dacă vom primi sau nu un nou chipset sau o variantă de Exynos 2100. Oricum ar fi, dacă data lansării din mai 2021 este adevărată, ar trebui să mai apară noutăți despre caracteristicile viitorului smartphone, în lunile următoare.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung Galaxy Z Fold 3 Could Arrive In May