Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra sunt disponibile în România

Scris de | 29 ianuarie, 2021
Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra sunt disponibile în România

Samsung anunță disponibilitatea noii serii de telefoane Galaxy S21, începând de astăzi. Seria Galaxy S21 include trei telefoane: Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G și Galaxy S21 Ultra 5G.

Seria Galaxy S21 introduce un design nou al camerei, Contour Cut, care se încadrează în cadrul metalic al telefoanelor. Telefoanele sunt echipate cu un display AMOLED 2X Infinity-O dinamic, cu o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120Hz, care variază în funcție de conținutul vizualizat.

Telefoanele din noua serie vin cu cel mai avansat sistem de camere de pe un telefon din seria S, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii bune, indiferent de condiții. Funcții care au fost prezente și pe generațiile anterioare au fost îmbunătățite: Night Mode, modul Portrait, Single Take, Space Zoom; dar apar, de asemenea, și o serie de funcții noi: Director View, Vlogger View.

Samsung Galaxy S21: Culori

În România, telefoanele din seria Galaxy S21 vor fi disponibile pe site-ul oficial Samsung și în magazinele partenerilor selectați începând cu data de 29 ianuarie 2021, în culorile Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink și Phantom White pentru Galaxy S21 5G, Phantom Violet, Phantom Silver și Phantom Black pentru Galaxy S21+ 5G și Phantom Silver și Phantom Black pentru Galaxy S21 Ultra 5G.

Etichete: , , , ,