Samsung Galaxy S21 Ultra: Poze oficiale, preț și specificații complete

Scris de | 14 ianuarie, 2021
Samsung Galaxy S21 Ultra: Poze oficiale, preț și specificații complete

Samsung a prezentat Galaxy S21 Ultra, un smartphone premium care vine echipat cu cel mai avansat sistem de camere și cu cel mai inteligent și luminos display produs vreodată de compania sud-coreeană. În plus, acesta este primul device din seria S care vine la pachet cu S Pen.

Inovație și design

Seria Galaxy S21 vine cu un nou ansamblu de camere (Contour Cut Camera) care se integrează în spatele de metal al telefoanelor, oferind un design estetic. Galaxy S21 Ultra este disponibil în culorile Phantom Black și Phantom Silver și are un finisaj mat, care îi oferă un design premium. Galaxy S21 Ultra oferă o durabilitate îmbunătățită datorită Corning Gorilla Glass Victus, cea mai dură sticlă de până acum.

Galaxy S21 Ultra este cel mai mare membru al seriei Galaxy S21, și vine cu un ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8 inci. Pentru prima dată, utilizatorii nu mai trebuie să decidă dintre o rată de împrospătare de 120Hz și un display Quad HD +. Rata de reîmprospătare a ecranului Samsung Galaxy S21 Ultra se ajustează la tipul de conținut pe care îl vizionezi, de la 10Hz la 120Hz, echilibrând consumul de energie al bateriei.

Comparativ cu Galaxy S20, S21 Ultra oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare la o lumină maximă de 1.500 niți, cea mai strălucitoare de pe un smartphone Galaxy. Cu un raport de contrast îmbunătățit cu 50%, acesta oferă imagini clare și în exterior. Similar cu Galaxy S21 și S21 +, Galaxy S21 Ultra vine cu protecția Comfort Shield, pentru a reduce oboseala ochilor.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Camera Foto

Camera principală (ultra-wide, wide și dual telephoto) dispune de un senzor pro de 108MP îmbunătățit, cu care poți face fotografii HDR de 12 biți, culorile fiind 64 de ori mai bogate și cu un interval dinamic ridicat, de trei ori mai puternic. Pentru prima dată, pe un smartphone Galaxy, poți fotografia 4K la 60 FPS pe toate obiectivele, inclusiv pe cele patru camere din față și din spate, astfel încât să poți schimba perspectiva, dar calitatea să rămână aceeași.

Galaxy S21 Ultra are zoom spațial de 100x, care este alimentat de primul sistem dual Telephoto de la Samsung – unul optic 3x și unul optic 10x, ambele dotate cu Dual Pixel (2PD) AF, astfel încât să puți face fotografii chiar și când vă aflați departe de subiectul fotografiat.

Senzorul Bright Night îmbunătățit al Galaxy S21 Ultra este un pas înainte pe care Samsung îl face când vine vorba de fotografia în condiții de lumină slabă. Cu Night Mode îmbunătățit, reducerea zgomotului și tehnologia Nona-binning de 12 MP poți surprinde fotografii precum o cameră slab luminată sau un peisaj pe timp de noapte.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Conexiune rapidă

Pentru prima dată pe un smartphone din seria S, Samsung aduce experiența oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra cu tehnologia Wacom. De la desen, la luarea de notițe și până la editarea fotografiilor și semnarea documentelor, vei putea folosi S Pen pe Galaxy S21 Ultra.

Galaxy S21 Ultra este unul dintre primele smartphone-uri care suportă Wi-Fi 6E. Acesta dispune de o lungime de bandă mai mare și o conexiune mai rapidă de internet, astfel încât să poți face streaming sau să distribui conținut rapid.

Datorită capabilităților Ultra-wideband (UWB) încorporate în Galaxy S21 Ultra și S21+, vei putea folosi Galaxy S21 pentru a debloca automat ușile mașinii compatibile, fără să trebuiască să scoți cheile. Cu Galaxy S21 Ultra și Galaxy S21+ cu funcție UWB, poți utiliza, de asemenea, AR finder, pentru a trimite mesaje virtuale care permit celorlalți utilizatori de smartphone-uri Galaxy să știe că ai nevoie de ajutor pentru a căuta un articol pierdut.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Performanță și protecție

Galaxy S21 Ultra este alimentat de cel mai avansat procesor care a fost introdus pe un dispozitiv Galaxy. Acesta oferă viteză mai mare, calcul avansat și o eficiență energetică mai mare. Iar când bateria se descarcă, Galaxy S21 Ultra poate ajunge la o încărcare de 50% în doar 30 de minute.

În plus, Galaxy S21 este securizat de Samsung Knox Vault, platforma proprie Samsung de securitate de nivel chipset (SoC). Prin adăugarea de memorie securizată, rezistentă la manipulare, la procesorul Samsung securizat, Samsung Knox Vault adaugă un nou nivel de protecție lui Galaxy S21.

Samsung Care+

Pentru mai multă liniște, profită la maximum de noul Galaxy S21 cu Samsung Care +. Asigurarea include, printre altele, o sesiune personală de configurare cu Samsung Care+, asistență dedicată 24/7 prin telefon sau chat, discount la reparații ale display-ului, precum și garanție extinsă și acoperire în caz de daune accidentale.

Disponibilitate

Începând cu 22 ianuarie, Galaxy S21 Ultra va fi disponibil pe samsung.com/ro, precum și la magazinele partenere. Galaxy S21 Ultra va fi disponibil în următoarele variante:

  • Phantom Silver: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM
  • Phantom Black: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM

Între 14 și 28 ianuarie, utilizatorii pot precomanda noul Galaxy S21 Ultra și vor primi căștile Galaxy Buds Pro cadou. Cei care comandă Galaxy S21+ și Galaxy S21 vor primi căștile Galaxy Buds Live. Toți cei care comandă orice smartphone din seria Galaxy S21 vor primi si un Smart Tag cadou. Oferta va fi supusă unor termeni și condiții; mai multe detalii vor fi disponibile pe site.

Prețurile pornesc de la 849 euro pentru Galaxy S21, 1049 euro pentru Galaxy S21+ și 1249 euro pentru Galaxy S21 Ultra.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , , , , , ,