Samsung Galaxy S21 ar putea veni fără încărcător de priză în cutie

Scris de | 14 ianuarie, 2021
Samsung Galaxy S21 ar putea veni fără încărcător de priză în cutie
foto via ubergizmo.com

După ce au apărut in mediul online câteva detalii din culisele companiei Samsung, se pare că aceștia ar putea ajunge pe urmele Apple. Chiar dacă inițial decizia celor de la Apple de a diminua risipa de materii prime nu s-a luat in calcul ca fiind o idee bună, cei de la Samsung au recunoscut potențialul unei acțiuni ca aceasta. 

Presupuse imagini cu ambalajul noului model Samsung Galaxy S21 au fost publicate, datorită unui raport de la WinFuture.de, confirmând posibilitatea unei mișcări similare cu cea a Apple, aceea de a renunța la pachetul cu accesorii. Imaginile înfățișează o cutie considerabil mai mică, in comparație cu cele ale modelelor anterioare, însă asemănătoare cu noul ambalaj Apple. 

Acest lucru ne confirmă, deocamdată, că există șanse mari ca Samsung Galaxy S21 să nu mai aibă încărcătorul inclus de priză, însă ne așteptăm ca aceștia să includă cablul USB. În legătură cu căștile nu se poate preciza nimic, sursele susținând că doar încărcătorul va lipsi.

Toate detaliile le vom afla însă, la evenimentul Galaxy Unpacked ce va avea loc pe 14 ianuarie, unde vor fi prezentate mai multe informații despre Samsung Galaxy S21. Până atunci nu ne rămâne decât să ne întrebăm dac fanii Samsung ar putea fi dezamăgiți de acest pas.

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2021 va putea fi urmarit live aici pe 14 ianuarie, începând cu ora 17.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Leaked Samsung Galaxy S21 Packaging Confirms Our Worst Fear