Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu cameră rotativă

Scris de | 2 februarie, 2021
Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu cameră rotativă

Samsung a investit de-a lungul timpului în modele de camere destul de diferite. Spre exemplu, Samsung Galaxy A80 dispunea de o cameră flipping. În prezent, compania explorează un alt design care s-ar putea regăsi pe un viitor model Galaxy.

Un patent a fost recent văzut de LetsGoDigital, fiind publicat în ianuarie 2021 de Oficiul Mondial de Proprietate Intelectuală. Acesta prevede un telefon Samsung cu o gamă de camere rotative pentru spatele dispozitivului. Designul descrie un telefon care poate avea o cameră triplă în spate fără cameră dedicată selfie. Cu toate acestea, dacă utilizatorul dorește să facă un selfie, matricea de camere din spate se rotește cu 180 de grade pentru a se îndrepta către utilizator.

 

Acest lucru permite camerei poziționate in partea de sus să acționeze ca un selfie shooter. Designul ar permite camerei principale să acționeze ca o cameră selfie, îmbunătățind calitatea imaginii. Această trăsătură a fost, fără îndoială, un punct culminant al Samsung Galaxy A80. Patent-ul sugerează că acest sistem ar putea fi modificat pentru a oferi posibilitatea celor două camere spate să acționeze ca shootere orientate spre față. În teorie, acest lucru ar permite Samsung să folosească și un shooter cu unghi larg în față.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung patents weird rotating pop-up camera system for selfie lovers