Acer lansează ConceptD pentru creatorii de conținut și pasionații de Youtube

Scris de | 4 februarie, 2021
Acer lansează ConceptD pentru creatorii de conținut și pasionații de Youtube

Gama de dispozitive ConceptD  a fost special concepută pentru creatorii de conținut și include o varietate de dispozitive care se potrivesc nevoilor creative ale profesioniștilor din întreaga lume, de la studenți în design și pasionați de YouTube, la designeri CAD, editori video, ilustratori și animatori grafici.

Acer introduce in portofoliul său gama de notebook-uri ConceptD 3 și ConceptD 7, inclusiv notebook-urile convertibile ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro dar și monitorul ConceptD CM2 cu diagonală de 24”.

ConceptD 3

Acestea au o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore, noile dispozitive oferă creatorilor flexibilitatea de a edita și de a-și prezenta lucrările oriunde s-ar afla. Modelele disponibile în România sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H, grafică NVIDIA Quadro T1000 sau GeForce GTX 1650/1650Ti, memorie RAM până la 16GB și stocare pe un SSD cu capacitate de până la 1TB.

ConceptD 7

Echipate cu un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație pentru performanțe premium și grafică NVIDIA GeForce RTX™ 2080 SUPER sau NVIDIA Quadro RTX 5000, noile laptopuri ConceptD 7 disponibile în România permit creatorilor de conținut să accelereze editarea video până la 6K RED în timp real și oferă performanțe superioare de randare.

ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro

 Complet convertibil, uşor şi performant, acesta este dotat cu un afişaj tactil FHD de 15,6” cu validare PANTONE care are propriul stylus andocabil pentru a te bucura de un nou nivel al procesului de creaţie, oriunde vrei să mergi.

Modelele ConceptD 3 Ezel disponibile în România sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H și grafică până la NVIDIA GeForce GTX1650, iar modelele din seria ConceptD Ezel Pro sunt echipate cu procesoare grafice NVIDIA Quadro T1000. Acest lucru înseamnă că notebook-urile sunt suficient de puternice pentru a gestiona nu numai desenele sau schițele, ci și animația sau modelarea 3D – totul la un nivel de zgomot de sub 40dBA.

Monitor ConceptD

Monitorul CM2241W disponibil în România are o diagonală de 24” și design ZeroFrame.  Design-ul şi claritatea vizuală merg mână în mână cu o rată de refresh de până la 75 Hz şi timp de răspuns VRB de 1 ms, pentru a oferi elemente vizuale mai clare, mai puţine suprapuneri de cadre şi mai multe unghiuri de vizualizare, pentru experienţe de creaţie impresionante. Seria ConceptD CM2 vine cu ErgoStand, un suport ergonomic care poate fi înclinat și rotit.

Prețuri și disponibilitate

Laptopurile ConceptD 3 sunt disponibile în România în 5 configurații, la prețuri de la 7.199 lei.

Laptopurile ConceptD 3 Ezel sunt disponibile în România în 2 configurații, la prețuri de la 7.999 lei.

Laptopurile ConceptD 3 Ezel Pro sunt disponibile în România în 3 configurații, la prețuri de la 8.799 lei.

Laptopurile ConceptD 7 sunt disponibile în România în 2 configurații, la prețuri de la 13.499 lei.

Monitorul ConceptD CM2241W este disponibil în Romnânia la prețul de 2.249 lei.

 

CISOLAR 2023 & IBES 2023

Etichete: , , , , ,