Apple: iOS 14.5 ar putea permite setarea Spotify ca serviciu muzical implicit al lui Siri

Scris de | 9 februarie, 2021
Apple: iOS 14.5 ar putea permite setarea Spotify ca serviciu muzical implicit al lui Siri
foto via @cnet.com

iOS 14.5 pare să fie plin de funcții, inclusiv posibilitatea de a utiliza Apple Watch pentru a debloca un iPhone cu Face ID în timp ce purtați o mască și suport pentru controlere de consolă de ultimă generație. Utilizatorii care au instalat deja versiunea beta au descoperit o altă caracteristică extraordinară: veți putea selecta un serviciu de muzică prestabilit de la o terță parte când solicitați să redați o melodie folosind Siri – inclusiv Spotify.

Când îi ceri lui Siri să redea o melodie pe iOS 14.5, ți se poate solicita să selectezi aplicația pe care dorești să o utilizezi pentru a o reda, conform unei capturi de ecran distribuite pe Reddit.

Utilizatorii de pe Reddit au raportat unele probleme în comportamentul caracteristicii, așa că ar putea exista încă unele lucruri pe care Apple ar putea să le îmbunătățească înainte de lansarea publică a iOS 14.5. Deoarece această caracteristică este încă în versiune beta, există întotdeauna șansa să fie modificată înainte să apară.

Citește și: Apple ar putea introduce, odată cu iOS 14.5 beta, partajarea plății cu cardul de credit

Abilitatea de a seta o aplicație muzicală implicită urmează mișcării binevenite a companiei Apple de a permite utilizatorilor să își seteze aplicațiile de e-mail sau browser începând cu iOS 14, dar nu există încă o modalitate de setare aplicației de muzică în setări. Poate că Apple va adăuga asta pe viitor. Totuși, opțiunea de a seta un player de muzică implicit pentru solicitările Siri în această versiune beta este un pas frumos pentru viitor. Sperăm că Apple va permite utilizatorilor să seteze mai multe valori implicite în actualizările viitoare.

Etichete: , , , ,

Sursa: iOS 14.5 lets you set Spotify and others as Siri’s default music service