Noua poză cu OnePlus 9 Pro ne arată că producătorul va îmbunătăți camera foto

Scris de | 9 februarie, 2021
Noua poză cu OnePlus 9 Pro ne arată că producătorul va îmbunătăți camera foto
foto via @engadget.com

OnePlus și-a creat o reputație pentru camerele de telefon medii, dar ar putea schimba acest lucru cu viitorul smartphone, OnepPlus 9 Pro. YouTuber-ul Dave2D a obținut imagini despre ceea ce pare a fi un OnePlus 9 Pro cu marcare vizibilă Hasselblad pe partea sa din spate.

Nu este sigur ce ar putea face gama de camere, dar este sigur că nu veți găsi un senzor de format mediu Hasselblad în interior. Imaginile prezintă doi senzori mari (standard și ultra-largi), împreună cu două camere mult mai mici, care ar putea include macro. Există, de asemenea, ceea ce pare a fi blitz cu focalizare automată.

Matricea este similară cu presupusele randări pentru OnePlus 9 standard, deși de pe acel telefon ar lipsi camera suplimentară și blițul, precum și marca Hasselblad. Este posibil să apară o etichetă „Ultrashot”.

Aceste zvonuri par să confirme afirmațiile despre partea frontală, inclusiv afișajul său curbat, de 1440p 120Hz. Acest dispozitiv vine cu 11 GB de RAM  și 256 GB de stocare.

Nu este sigur dacă un parteneriatul Hasselblad ar ajuta sau nu. Modelul de telefon marca Motorola Hasselblad a oferit o îmbunătățire semnificativă fotografiilor, dar nu în ideea in care s-ar fi putut confunda cu o cameră de calitate studio. La fel ca parteneriatul Leica – Huawei, acest lucru poate fi mai mult despre a rămâne competitiv (și de a atrage atenția) decât despre un salt major în tehnologia camerelor mobile.

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus 9 Pro leak hints at a Hasselblad camera tie-in