Continuă să apară noi detalii despre Motorola Moto E7 Power și Moto G30: Cât costă și ce caracteristici vor avea acestea

Scris de | 11 februarie, 2021
Continuă să apară noi detalii despre Motorola Moto E7 Power și Moto G30: Cât costă și ce caracteristici vor avea acestea
foto via @connectedremag.com

Săptămâna trecută au apărut primele imagini și detalii despre Motorola Moto E7 Power și Moto G30 și am aflat și câteva dintre specificațiile lor. Acum, blogul german WinFuture a scos fișele cu specificații ale ambelor smartphone-uri, împărtășind în același timp randările Moto E7 Power într-o nouă culoare, lăsând frâu liber imaginației.

Să începem cu Moto G30, care va fi alimentat de Snapdragon 662 SoC și va avea un display HD de 6,5 ” IPS. Smartphone-ul va veni cu 6 GB RAM și 128 GB stocare, deși zvonuri anterioare susțineau că va exista o opțiune de 4 GB / 64 GB bine. Moto G30 va avea Android 11 și un slot pentru card microSD pentru extinderea stocării.

Raportul de săptămâna trecută susținea că Moto G30 va include o cameră selfie de 13MP și va avea o cameră principală de 64MP pe spate, alăturată de un ultrarapid de 13MP și de două module de 2MP pentru a captura fotografii macro și a înregistra informații despre adâncime. 

Cu toate acestea, ultimele zvonuri contrazic această afirmație, deoarece sursa spune că Moto G30 va veni cu un selfie shooter de 8MP, iar unitatea ultrawide va utiliza, de asemenea, un senzor de 8MP. Moto G30 va avea o baterie de 5.000 mAh și va dispune de un scanner de amprentă montat în spate, NFC, mufă pentru căști de 3,5 mm și USB-C. 

Trecând la Moto E7 Power, smartphone-ul va livra un LCD HD de 6,5 „HD +. Panoul din spate al smartphone-ului va găzdui un cititor de amprente alăturat de un bliț LED și o configurație dublă a camerei care cuprinde o cameră principală de 13MP și unități macro de 2MP. Avem din nou informații contradictorii, deoarece săptămâna trecută se zvonea despre  camera principală că va fi însoțită de un senzor de adâncime de 2MP.

Ultimele zvonuri mai spun că Moto E7 Power va avea Helio G25 SoC. Smartphone-ul va rula Android 10 și va veni cu 4 GB RAM și 64 GB stocare, dar se speculează și despre o variantă de 2 GB/32 GB, iar E7 Power va avea și un slot pentru card microSD pentru a extinde spațiul de stocare.

O baterie de 5.000 mAh va alimenta întregul pachet, iar sursa susține că Moto E7 Power va avea un preț de aproximativ 150 € în Europa. Moto E7 Power va veni cu o mufă pentru căști de 3,5 mm situată în partea de sus și are opțiuni de culoare albastru și roșu.

Motorola nu are încă vreo informație oficială despre E7 Power și G30, dar cele mai recente zvonuri susțin că se va întâmpla curând.

Etichete: , ,

Sursa: Motorola Moto G30 and Moto E7 Power's full specs and renders leak