Pliabilul Microsoft Surface Duo va fi disponibil în Europa la un preț redus

Scris de | 11 februarie, 2021
Pliabilul Microsoft Surface Duo va fi disponibil în Europa la un preț redus
foto via @interlink.ro

Microsoft scade prețul dispozitivului său pliabil Surface Duo la 999 USD și îl lansează în Europa și Canada săptămâna viitoare. Surface Duo va fi disponibil în Marea Britanie, Franța, Germania și Canada pe 18 februarie. Este pentru prima dată când Surface Duo cu ecran dual este disponibil în afara SUA, atât pentru companii, cât și pentru consumatori. La un preț de la 1.349 de lire sterline în Marea Britanie, Surface Duo va fi disponibil la Microsoft Store din Marea Britanie și la retailerul Currys PC World.

Surface Duo se lansează și în Canada, Franța și Germania pe 18 februarie. Dispozitivul va avea un preț de 1.549 euro în Germania. Microsoft a lansat pentru prima dată Surface Duo în SUA în septembrie 2020 și companiei i-a luat aproximativ cinci luni pentru a finaliza o versiune internațională.

Scăderea prețului la 999 USD îl face cu siguranță un dispozitiv mai accesibil, dar când am analizat Surface Duo anul trecut, am lăudat hardware-ul și am constatat că versiunea Android buggy modificată a făcut-o uneori dificilă de utilizat. Dispozitivului îi lipseau, de asemenea, multe aplicații non-Microsoft care profitau de ecranele duale. TikTok a fost una dintre cele mai mari aplicații terțe care au fost actualizate special pentru Surface Duo anul trecut, dar încă nu există suficiente aplicații care să profite de acest hardware unic.

În timp ce Microsoft a promis actualizări lunare pentru Surface Duo, compania nu a reușit să furnizeze o actualizare în decembrie. Actualizările nu au făcut suficient pentru a îmbunătăți experiența software de utilizare a Surface Duo, în ciuda potențialului său evident.

Etichete: , ,

Sursa: Microsoft’s foldable Surface Duo price drops to $999, arrives in Europe next week