Samsung Galaxy S20 FE 5G va primi update-ul la One UI 3.1

Scris de | 11 februarie, 2021
Samsung Galaxy S20 FE 5G va primi update-ul la One UI 3.1

Samsung a lansat One UI 3.0 bazat pe Android 11 pentru Galaxy S20 FE 4G și 5G în decembrie, iar acum lansează One UI 3.1 pentru varianta 5G din Europa cu numărul de versiune G781BXXU2CUB5.

Noua versiune vine cu patch-ul de securitate din februarie 2021 și câteva funcții noi, inclusiv eliminarea datelor de locație din fotografii, posibilitatea de a adăuga efecte de apel video în aplicații terțe și Google Discover pe ecranul de pornire.

One UI 3.0 vine cu o serie de noutăți vizuale, îmbunătățiri la nivel de performanță, dar și noutăți pentru opțiunile incluse în aplicația de cameră foto. În ceea ce privește calitatea funcției camerei, noul update va îmbunătăți calitatea imaginii atunci când este mărită cu lumină slabă.

Acum este posibil să îți protejezi confidențialitatea ștergând informațiile despre locație ale fotografiilor făcute anterior înainte de a le distribui sau de a le posta pe social media, iar utilizarea serviciilor de socializare a fost simplificată. Este posibil să partajezi profiluri, fotografii, note, programe și multe altele prietenilor, pur și simplu conectându-te la contul Samsung.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy S20 FE 5G receiving One UI 3.1 update