Peste 100 de milioane de oameni din întreaga lume dețin Apple Watch

Scris de | 14 februarie, 2021
Peste 100 de milioane de oameni din întreaga lume dețin Apple Watch
foto via @youtube.com

Există atât de multe articole pe piața de dispozitive, de la brand-uri diferite, cu specificații și caracteristici diferite. Există dispozitive alimentate de sistemul de operare Wear de la Google, apoi companii care își creează propriile platforme de ceasuri inteligente precum Samsung, dar și trackere de fitness sau Apple Watch-uri.

În ceea ce privește popularitatea, se pare că Apple ar putea să fie in fața tuturor. Analistul Neil Cybart de la Above Avalon, a distribuit recent un raport în care s-a sugerat că există peste 100 de milioane de oameni din întreaga lume care poartă Apple Watch.

Apple a lansat inițial Apple Watch la sfârșitul anului 2014, dar abia la începutul anului 2015 a fost lansat, ceea ce înseamnă că, în șase ani, Apple a reușit să convingă 100 de milioane de oameni să cumpere dispozitivul. De asemenea, ceea ce este interesant în raport pare să sugereze că Apple Watch are încă mult spațiu de dezvoltat, deoarece doar 10% dintre utilizatorii de iPhone au un Apple Watch.

Aceasta înseamnă că rămâne mult potențial de piață neexploatat pe care Apple îl poate viza. Se așteaptă ca Apple să continue să se bazeze pe caracteristicile medicale și de sănătate ale Apple Watch, ultimele zvonuri susținând că Apple Watch din acest an ar putea veni chiar și cu metoda neinvazivă foarte râvnită de monitorizare a nivelului de zahăr din sânge al utilizatorului.

Etichete: , , ,

Sursa: Over 100 Million People Are Wearing The Apple Watch