Apple Pay va sprijini plata cu bitcoin prin intermediul BitPay Wallet

Scris de | 17 februarie, 2021
Apple Pay va sprijini plata cu bitcoin prin intermediul BitPay Wallet
foto via @ubergizmo.com

Dacă îți place conceptul de criptomonedă și poate deja deții unele pe care dorești să le folosești, atunci s-ar putea să fii interesat de faptul că Apple Pay va sprijini acum bitcoinul, deși nu tocmai direct. Acest lucru se datorează BitPay, care este un portofel digital ce poate fi utilizat și cu Apple Pay și cu aplicația Apple Wallet.

Potrivit CEO-ului BitPay, Stephen Pair, „Avem mii de clienți ai aplicației BitPay Wallet care folosesc Cardul BitPay, care sunt mereu în căutare de noi locuri și modalități de a-și folosi criptomonedele. Adăugarea Apple Pay și în curând Google și Samsung Pay facilitează utilizarea convenabilă a cardului BitPay în mai multe locuri, de la articole de zi cu zi la achiziții de lux. ”

Deși viitorul este încă puțin incert în ceea ce privește criptomoneda, chiar dacă este foarte tranzacționată, opțiunea de a putea plăti cu bitcoin este o veste bună pentru cei care doresc o alternativă la utilizarea numerarului. De asemenea, ar putea fi o modalitate bună pentru utilizatorii care dețin criptocurrency să profite cel puțin de ea și să cheltuiască folosind-o în loc să o acumuleze.

Nu este clar dacă vom vedea vreodată un viitor în care Apple îmbrățișează pe deplin criptomoneda, deși un analist a sugerat că poate crearea propriei criptomonede este ceva ce Apple ar trebui să analizeze pentru viitor.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple Pay Now Supports Bitcoin Payments