Google Pay și Samsung Pay ar putea accepta plata cu bitcoin

Scris de | 19 februarie, 2021
Google Pay și Samsung Pay ar putea accepta plata cu bitcoin

În mijlocul acțiunilor în creștere ale mai multor guverne în ceea ce privește interzicerea tranzacționării Bitcoin și a altor criptomonede în cadrul sistemelor lor financiare, există indicii că aceste monede vor rămâne în continuare în peisaj pentru ceva vreme. Recent, Twitter a anunțat că are în vedere utilizarea bitcoin. Acum, Samsung Pay și Google Pay se vor alătura în curând.

Criptomonedele rămân un mod popular al tranzacțiilor internaționale cu potențialul unei stabilități mai mari. Și acum, s-a raportat că foarte curând, Google Pay și Samsung Pay vor accepta plăți efectuate cu Bitcoin și alte criptomonede. Aceste informații provin de la BitPay, cel mai important furnizor de criptomonede.

Dacă planurile se extind, atunci Google și Samsung se vor alătura Apple ca platforme care au acum funcționalitatea și capacitatea de a procesa plățile cu criptomonede ale utilizatorilor de pe platformă pentru bunuri și servicii. BitPay a sugerat, de asemenea, că speră să aducă asistență Google Pay și Samsung Pay încă din martie 2021, dacă toate lucrurile merg conform planurilor.

Utilizatorii de pe ambele platforme ar putea să-și lege cardul de criptomonedă BitPay cu Google Pay și Samsung Pay, făcând astfel posibilă efectuarea de plăți fără probleme pe platforme folosind criptomonede. Criptomonedele acceptate pentru serviciu includ Bitcoin, Bitcoin Cash, BUSD, Ether, PAX, USDC și GUSD.

În timp ce calendarul exact pentru aceste activități nu a fost furnizat de BitPay, este de așteptat să urmeze o traiectorie similară cu cea care a avut loc cu Apple Pay. În acest moment, nici Google, nici Samsung nu lansaseră o declarație care să afirme sau să respingă știrea.

Etichete: , , ,

Sursa: Google Pay and Samsung Pay will reportedly accept Bitcoin and other cryptos soon