Primele poze oficiale cu Realme GT. Când se lansează noul flagship

Scris de | 22 februarie, 2021
Primele poze oficiale cu Realme GT. Când se lansează noul flagship

Realme este una dintre cele mai noi companii chineze producătoare de smartphone-uri care a intrat pe piața din România. După ce am avut ocazia să testăm unul dintre cele mai interesante telefoane mid-range din ultima vreme, Realme 7 Pro, producătorul anunță o nouă lansare importantă, mai întâi pe piața din China, apoi în toată lumea.

Este vorba de următorul flagship, Realme GT, pe care îl putem observa în primele poze puse de companie pe contul oficial de pe rețeaua sociala Weibo. Acesta vine în două variante de culori, galben și albastru, și va dispune de un setup triplu de camere pe spatele șasiului.

Și mai interesant este faptul că observăm din poze că flagship-ul va avea și jack de căști de 3,5 mm, funcție ce a dispărut în ultimii ani de pe telefoanele de top.

Deși designul părții frontale a telefonului nu a fost dat publicității, este de așteptat să regăsim un display OLED, având în vedere atât segmentul de preț din care va face parte terminalul cât și lipsa unui senzor de amprentă pe spatele sau pe lateralele acestuia. 

Realme GT 5G va dispune de un procesor vârf de gamă Qualcomm Snapdragon 888, 12 GB de memorie RAM LPDDR5 și 256 de GB spațiu de stocare. Lansarea oficială va avea loc pe 4 martie în China, iar restul piețelor vor urma la scurt timp.

Etichete: , , , ,

Sursa: Realme’s VP Exposed The First Photo Of Realme GT, New Spokesperson Also Announced