Samsung a lansat The Premiere, un videoproiector Smart 4K

Scris de | 23 februarie, 2021
Samsung a lansat The Premiere, un videoproiector Smart 4K

Televizorul a devenit un hub central de divertisment, mediul prin care utilizatorii se pun la curent cu ultimele știri, partener de fitness, bun pentru gaming, alături de multe alte roluri. Samsung a continuat să extindă gama de televizoare lifestyle, în așa fel încât utilizatorii să găsească televizorul cu cele mai bune specificații, dar și un design care să se potrivească cu stilul locuinței.

The Premiere este cel mai nou produs Samsung, un videoproiector care oferă imagine la calitate 4K, sunet de calitate, un design minimalist, precum și o serie de specificații smart, datorită cărora experiența de vizionare devine una cu adevărat extraordinară. The Premiere poate fi amplasat la doar 11,3 cm distanță de perete și proiectează un ecran cuprins între 100 și 130 de inci.

Echipat cu tehnologia Triple Laser2, The Premiere oferă o calitate bună a imaginii și detalii scoase în evidență astfel încât utilizatorii să aibă parte de o experiență cinematografică. Pe lângă rezoluția 4K, The Premiere este primul  videoproiector certificat HDR10+ din lume.

În ceea ce privește culoarea, RGB Triple Laser al The Premiere folosește elementele fundamentale ale culorii – roșu (R), verde (G) și albastru (B), care oferă tonuri de culoare. Videoproiectorul acoperă, de asemenea, 106% din BT.2020, un standard care măsoară lista cromatică reprezentată și stabilește cea mai largă gamă de culori de afișare (147% din gama de culori DCI-P3). De asemenea, gama de contrast atinge 2.800 lumeni ANSI de luminozitate, iar utilizatorii se pot bucura de conţinutul preferat atât pe ambient de noapte, cât şi în timpul zilei.

Sunet

The Premiere este echipat cu un sunet de 4.2 canale cu difuzoare incorporate, fără a fi necesare echipamente de sunet suplimentare. Sunetul surround oferit de The Premiere este dotat cu tehnologia Acoustic Beam, care oferă o experiență imersivă.

Experiența Smart

The Premiere oferă utilizatorilor o experiență smart, prin accesul la diferite tipuri de conținut, atunci când este conectat la internet. Sunt disponibili toți furnizorii de conținut: Netflix, YouTube etc.

The Premiere suportă, de asemenea, Tap View, care îți permite să partajezi conținutul de pe smartphone pe ecranul videoproiectorului. Atingând cu smartphone-ul în partea laterală a  videoproiectorului redarea conținutului se va face automat.

The Premiere este disponibil în două variante: LSP7T, cu un ecran 120 inci și LSP9T, cu un ecran de 130 inci.

Etichete: , ,