Randări ale Xiaomi Mi 11 Lite confirma zvonurile anterioare

Xiaomi a dezvăluit Mi 11 ca fiind primul smartphone din lume alimentat cu Snapdragon 888 în decembrie anul trecut și se așteaptă să îl urmeze în curând cu modelele Pro, Ultra și Lite. Ultimul a apărut în câteva randări și astăzi ne uităm la imaginile sale live, care confirmă zvonurile anterioare.

Mi 11 Lite va împărtăși designul cu modelul standard, dar nu va avea un ecran curbat. Una dintre imagini dezvăluie că Mi 11 Lite va porni pe Android 11 bazat pe MIUI 12 și va avea 6 GB RAM la bord.

Imaginea nu ne spune ce chipset alimentează Mi 11 Lite, dar puteți vedea că are un procesor octa-core la cârmă cu o viteză maximă de 2,3 GHz. Zvonurile anterioare susțineau că Mi 11 Lite va avea un Snapdragon 732G sau un Snapdragon 755G SoC sub capotă, insă urmează să fie anunțat.

Sursa zvonurilor de astăzi susține că Mi 11 Lite va fi alimentat de Snapdragon 775, va avea o baterie de 4.150 mAh și va suporta rețele 5G. De asemenea, confirmă zvonurile anterioare despre o cameră primară de 64MP și zoom optic de 5x.

Xiaomi nu are încă vreo informație oficială despre Mi 11 Lite, dar sperăm că mai multe detalii despre acesta vor urma în curând.