Aplicațiile terțe se îndreaptă în cele din urmă către ceasurile inteligente Huawei

Scris de | 26 februarie, 2021
Aplicațiile terțe se îndreaptă în cele din urmă către ceasurile inteligente Huawei

Huawei folosește hardware solid în ceasurile sale inteligente, dar acestea sunt deseori subestimate de un software de bază limitat. Acum, compania a anunțat prima aplicație terță parte disponibilă pentru instalare pe sistemul de operare Lite. Mai exact, utilizatorii Huawei Watch GT 2 Pro pot instala acum Fitify – prima aplicație terță parte disponibilă pentru utilizatorii din afara Chinei.

Deși aplicația în sine va fi probabil un avantaj pentru cei care se concentrează pe antrenamentele personalizate, implicația știrilor este cea care îi va entuziasma cel mai mult pe utilizatorii de accesorii Huawei. Fitify ar putea fi primul dintr-o listă lungă de aplicații care se îndreaptă spre platformă. Compania declară că este hotărâtă să colaboreze cu dezvoltatori terți pentru a susține ofertele platformei portabile.

Pentru Huawei, cooperarea cu dezvoltatorii terți este mai importantă ca niciodată. Divizia sa de smartphone-uri a descoperit acest lucru destul de greu în mai 2019, când suportul său pentru serviciile Google și Magazinul Play a fost extras din produse noi. Deși AppGallery continuă să fie un stop-gap echitabil, de atunci firma s-a străduit să-și recâștige poziția pe piața smartphone-urilor. Recent a rămas în urmă cu Oppo și Vivo în trimestrul IV 2020 în ceea ce privește livrările globale de smartphone-uri.

În ciuda problemelor sale legate de smartphone-uri, portabilele sunt un sector luminos pentru companie. Watch GT 2 a fost al treilea cel mai bine vândut ceas inteligent din prima jumătate a anului 2020, potrivit datelor de la Counterpoint.

Etichete: , , ,

Sursa: Third-party apps are finally heading to Huawei smartwatches