Aplicația Find my iPhone va permite urmărirea și altor dispozitive Apple

Scris de | 4 martie, 2021
Aplicația Find my iPhone va permite urmărirea și altor dispozitive Apple
foto via @support.apple.com

Aplicația Find my  Apple a fost mult timp o modalitate la îndemână de a ține evidența iPhone-ului, MacBook-ului și a altor dispozitive Apple, dar în cea mai recentă versiune iOS 1.5 beta, Apple pare să extindă urmărirea articolelor la o gamă mai largă de produse non-Apple .

Văzut pentru prima dată de MacRumors, în cea de-a treia versiune beta pentru iOS 14.5, Apple a adăugat o nouă filă pentru „Articole” în aplicația Find my, permițând utilizatorilor să adauge gadget-uri selectate precum căștile Beats și căștile wireless Belkin care vor fi lansate în curând, împreună cu alte obiecte de zi cu zi, cum ar fi rucsaci, bagaje și multe altele.

Ca și până acum, aplicația Find my va permite oamenilor să localizeze mai ușor gadgeturile sau articolele pierdute prin fixarea locației lor pe o hartă, chiar dacă dispozitivul nu este conectat la o rețea wifi sau la o rețea celulară.

În versiunile anterioare ale iOS 14.5 beta, urmărirea articolelor era accesibilă numai prin activarea unei setări ascunse pentru dezvoltatori sau accesarea unei adrese URL speciale pe un iPhone sau iPad. Cu toate acestea, făcând vizibilă urmărirea articolelor în iOS 14.5 beta, Apple semnalează că noua funcție este aproape de a obține o lansare oficială.

Etichete: , ,

Sursa: It Looks Like Apple's Find My App Will Soon Let You Track More Than Just Apple Devices